Experiențe împreună.
You are here:

Transferul bombă la care Gigi Becali a lucrat în secret: ”Este unul dintre cele mai mari talente din Bulgaria!” Şi Anderlecht l-a vrut, dar jucătorul a refuzat

Transferul bombă la care Gigi Becali a lucrat în secret: ”Este unul dintre cele mai mari talente din Bulgaria!” Şi Anderlecht l-a vrut, dar jucătorul a refuzat

Liga 1

Comentarii

Gigi Becali a negociat în secret pentru un transfer ce ar fi fost foarte important pentru FCSB. Presa din Cehia scrie că FCSB a fost anul treut foarte aproape să-l ia pe Martin Minchev, unul dintre cei mai talentaţi tineri bulgari. Între timp, Minchev a semnat cu Sparta Praga.

Gigi Becali a încercat o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor. Presa din Cehia scrie că FCSB a încercat vara trecută să-l transfere pe Martin Minchev, un jucător ofensiv care atunci avea doar 18 ani. Minchev şi-a făcut deja debutul la naţionala de seniori a Bulgariei şi este considerat o mare speranţă. 

Gigi Becali a negociat în secret pentru transferul lui Martin Minchev

Atacantul de 19 ani a fost cumpărat în această vară de Sparta Praga, club care a plătit două milioane de euro pentru el. Însă fostul său antrenor de la juniori susţine că vara trecută a fost foarte aproape de un transfer la FCSB. Gigi Becali a negociat atunci în secret transferul lui Minchev la FCSB, dar Cherno More - club de care aparţinea - a respins până la urmă oferta.
”În urmă cu un an, el (n.r. Martin Minchev) şi-a aranjat transferul la FCSB. În cele din urmp, Cerno More n-a vrut să-l vândă în România. Au zis că poate merge într-o asemenea competiţie atunci când va mai creşte”, a declarat Vasil Boev - antrenorul şcolii de fotbal la care s-a format Minchev - într-un interviu pentru presa din Cehia. 
”Este unul dintre cele mai mari talente pe care Bulgaria le are astăzi”, mai spune Vasil Boev. 

Becali a vrut să-l transfere la FCSB, dar Sparta Praga a fost mai convingătoare

Evoluţiile lui Martin Minchev nu au fost remarcate doar de FCSB. Cei de la Sparta Praga l-au urmărit pe parcursul sezonului trecut şi în această vară au făcut o ofertă de două milioane de euro, pe care Chero More Varna a acceptat-o. Însă Boev spune că şi Anderlecht a vrut să-l cumpere: ”Ştiu că l-a dorit, dar lui Martin nu i-a plăcut. El a considerat că un transfer în Cehia este mai bun pentru dezvoltarea sa”, a mai spus Vasil Boev, antenorul pe care Minchev l-a avut la juniori. 
Deşi a împlinit 19 ani pe 22 aprilie, Minchev a acumulat deja 74 de prezenţe pentru Cherno More Varina, pentru care a marcat 10 goluri şi a reuşit 8 assist-uri. În plus, a debutat deja pentru naţionala de seniori a Bulgariei, unde are trei selecţii. Minchev poate juca vârf împins, dar şi atacant dreapta sau stânga. 
Pentru FCSB, transferul lui Martin Minchev ar fi fost printre cele mai interesant din ultimii ani. 

viewscnt
Articole similare
A fost in Top 5 WTA si a vazut moartea cu ochii: "Credeam ca sunt ultimele mele clipe, am...