Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul care ar fi schimbat istoria fotbalului! Dezvăluire spectaculoasă despre Ronaldinho: "El m-a convinsă să semnez, mi-a zis că merge acolo!"

Transferul care ar fi schimbat istoria fotbalului! Dezvăluire spectaculoasă despre Ronaldinho: "El m-a convinsă să semnez, mi-a zis că merge acolo!"galerie foto

Campionate

Comentarii

Fostul internaţional brazilian José Kléberson (38 de ani) a vorbit pentru ESPN despre decizia luată la începutul carierei, în 2003, când a decis să semneze cu Manchester United.

Ajuns pe Old Trafford ca o mare speranţă, Kleberson a plecat după doar două sezoane, fără să confirme, iar acum, la peste un deceniu distanţă a vorbit deschis despre modul în care a fost convins să semneze cu United, deşi nu era convins că e cea mai bună mutare pentru el.

A fost convins să meargă în Premier League de Ronaldinho, care i-a spus că urmează să semneze şi el cu echipa antrenată pe atunci de Sir Alex Ferguson! În 2003, Ronaldinho încă era la PSG, iar în acea vară ajungea la Barcelona, club unde a intrat definitiv în istoria fotbalului. A fost aproape de United, dar în cele din urmă a fost convins să meargă pe Camp Nou.

"Ronaldinho mi-a spus că merge la Manchester! Îmi spunea mereu: "Hai la Manchester, vino!" Îmi doream să merg, dar eram neîncrezător pentru că nu vorbeam engleză, iar la United nu era niciun vorbitor de portugheză. Ronaldinho m-a convins si am semnat cu Mancehster, dar el nu a mai venit", a povestit Kleberson.



În aceeaşi vară, United l-a adus alături de Kleberson şi pe portughezul Cristiano Ronaldo, devenit în timp un veritabil star al fotbalului mondial.

Afla mai multe despre: ronaldinhobarcelonaunitedtransferkleberson 

viewscnt
Articole similare