Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul care îi va înnebuni pe fanii FCSB-ului. Bogdan Argeş Vintilă: ”Până nu-l văd aici nu vreau să comentez”

Transferul care îi va înnebuni pe fanii FCSB-ului. Bogdan Argeş Vintilă: ”Până nu-l văd aici nu vreau să comentez”

Superliga

Comentarii

Bogdan Argeş Vintilă spune că se teme de Constantin Budescu şi Denis Alibec, doi dintre cei mai în formă jucători. FCSB - Astra se joacă sâmbătă, de la 20:30, pe Telekom Sport 1.

FCSB va întâlni în această etapă Astra, unde Constantin Budescu şi Denis Alibec - doi jucători pe care i-a avut - sunt în mare formă. Bogdan Argeş Vintilă spune că valoarea celor doi a fost confirmată inclusiv de selecţia la echipa naţională, chiar dacă Budescu n-a jucat deloc, în timp ce Alibec a prins doar câteva minute cu Suedia.

”Asta confirmă că sunt jucători buni dacă au fost la echipa naţională. Dar nu au jucat... Contează că eşti acolo, e foarte important că eşti acolo. Nu ştiu cât te menajezi dacă mergi la echipa naţională. Ideea e că şi eu am avut jucători acolo, unul a jucat, unul nu a jucat, dar au jucători care pot face diferenţa, jucători tehnici.

Sunt jucători imprevizibili, nu e vorba de o tactică sau o strategie specială, este vorba de a ne face noi jocul nostru, ţinând cont de particularităţile adversarului dar nu vom schimba foarte mult din ceea ce facem noi de obicei în jocul nostru”,
a declarat Bogdan Argeş Vintilă.

În ultima perioadă au apărut tot mai multe zvonuri că Gigi Becali îşi doreşte în iarnă să-l readucă pe Budescu la FCSB, mai ales că preţul este de doar 300.000 de euro. Vintilă speră la un astfel de transfer, dar spune că nu crede până nu vede: ”Până nu îl văd aici, nu vreau să comentez nimic”.

Afla mai multe despre: bogdan arges vintila 

viewscnt
Articole similare