Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul care îl blochează pe Răzvan Marin. 7 milioane de euro plătite de AS Roma. Ultimul club intrat în cursa pentru român

Transferul care îl blochează pe Răzvan Marin. 7 milioane de euro plătite de AS Roma. Ultimul club intrat în cursa pentru român

Stranieri

Comentarii

Mult discutatul transfer al lui Răzvan Marin la AS Roma a devenit tot mai puţin probabil, după ce formaţia din Serie A a oficializat mutarea unui alt mijlocaş central de mare perspectivă. Romanii au plătit 7 milioane de euro pentru aducerea lui Ante Coric, de la Dinamo Zagreb, jucătorul de 21 de ani fiind deja prezentat oficial.

Totuşi Răzvan Marin nu duce lipsă de variante, iar destinaţia cea mai probabilă rămâne Serie A. Agentul mijlocaşului lui Standard se află în contact cu mai multe formaţii din Italia, printre care se numără şi granzii Inter Milano şi Juventus.

Pe lista echipelor interesate de Marin s-a înscris acum şi Atalanta, formaţie ce a încheiat pe locul 7 ultimul sezon din Serie A.

Răzvan Marin a declarat în repetate rânduri că îşi doreşte să plece de la Standard doar la o echipă unde va avea şansa să evolueze meci de meci, iar din acest punct de vedere, gruparea antrenată de Gian Piero Gasperini pare cea mai bună variantă.



În mod cert, situaţia lui Răzvan Marin se va rezolva în săptămânile următoare.

Afla mai multe despre: razvan marincoricas roma 

viewscnt
Articole similare