Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul care l-a lăsat mască pe Dan Petrescu: ”Nu mă aşteptam, sincer. E cel mai bun din România”

Transferul care l-a lăsat mască pe Dan Petrescu: ”Nu mă aşteptam, sincer. E cel mai bun din România”

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a rămas mască atunci când a citit despre cel mai important transfer pe care l-a prins un român în această vară, Ciprian Tătăruşanu la AC Milan. Antrenorul lui CFR Cluj spune însă că Tătăruşanu este cel mai bun portar român, chiar dacă nu este titular.

Un jucător din naţionala României a prins un transfer neaşteptat. Ciprian Tătăruşanu, rezervă în sezonul trecut la Lyon, a semnat cu AC Milan. Dan Petrescu spune că a fost şi el uimit de această mutare. 

Petrescu, lăsat mască de transferul lui Tătăruşanu la AC Milan

”Diavolul milanez” avea nevoie de un portar bun pe banca de rezervă după ce Asmir Begovic a revenit la Bournemouth. Conducerea lui AC Milan s-a orientat înspre Ciprian Tătăruşanu, pe care antrenorul Stefano Pioli îl ştia de la Fiorentina, unde au colaborat excelent. AC Milan a făcut astfel o ofertă de transfer de 500.000 de euro pentru Ciprian Tătăruşanu şi Lyon a acceptat-o. 
Transferul l-a lăsat mască pe Dan Petrescu, dar spune că valoarea lui Ciprian Tătăruşanu este de un club precum AC Milan: ”Nu mă aşteptam, sincer! Nimeni nu se aştepta, dar, ca şi valoare, nu mă surprinde pentru că Tătăruşanu e în continuare cel mai bun portar din România, chiar dacă nu joacă. Dar cred că cei de la Milan au vrut 3 portari buni, e normal la acest nivel. Tătăruşanu a mai fost în Italia, e un băiat serios şi un profesionist adevărat”, a comentat Dan Petrescu. 

Transferul care l-a lăsat mască pe Dan Petrescu. Tătăruşanu a semnat cu AC Milan până în 2023

Ciprian Tătăruşanu a fost deja prezentat oficial la AC Milan, unde a primit tricoul cu numărul 1. Portarul în vârstă de 34 de ani a costat 500.000 de euro şi a semnat până în 2023, când Tătăruşanu va împlini 37 de ani. Salariul pe care Tătăruşanu îl va avea la AC Milan este şi el important, 1,2 milioane de euro pe sezon, acelaşi pe care-l avea şi la Lyon. 
”Am vorbit cu antrenorul mi-a urat bun venit la club. Mi-a spus că este bucuros că vom colabora din nou (n.r. – Pioli a mai fost antrenorul românului la Fiorentina) şi că abia aşteaptă să mă aibă în echipă la antrenamente”, a declarat Tătăruşanu la prezentarea oficială. 

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare