Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul care putea schimba un destin. Sir Alex Ferguson l-a vrut la Manchester United, dar a ales altă echipă! Ce fotbalist au ratat "diavolii"

Transferul care putea schimba un destin. Sir Alex Ferguson l-a vrut la Manchester United, dar a ales altă echipă! Ce fotbalist au ratat "diavolii"
Comentarii

James Rodriguez (29 de ani) putea avea alt destin fotbalistic dacă semna cu Manchester United, în 2012. Fotbalistul columbian a dezvăluit pentru Mundo Deportivo că a fost foarte aproape să se transfere pe Old Trafford, pe când evolua la FC Porto.

Rodriguez a "explodat" din punct de vedere fotbalistic înainte de Mondialul din 2014, un turneu final de vis la care columbianul a ieşit golgheter, la capătul căruia a urmat transferul la Real Madrid. "Galacticii" au plătit peste 70 de milioane de euro lui AS Monaco pentru Rodriguez.

Acum la Everton, Rodriguez a dezvăluit că putea ajunge mult mai repede în Premier League. În 2012, a fost aproape să semneze cu Manchester United: "United mi-a oferit un contract, dar în final nu s-a întâmplat să ajung pe Old Trafford, din motive pe care nu le cunosc. Totul s-a petrecut în vara lui 2012, când în final am semnat cu AS Monaco", a spus James Rodriguez, conform Marca.

După doi ani la Monaco, James prindea un transfer la Real Madrid, care nu avea să fie, însă, de bun augur. Campioana Spaniei l-a cedat în această vară la Everton şi columbianul a devenit un jucător important, la Everton, sub comanda lui Carlo Ancelotti.



Real Madrid l-a lăsat pe James Rodriguez să plece liber de contract la Everton, iar columbianul n-a dezamăgit pe Goodison Park. James a marcat de trei ori şi a livrat patru pase de gol în şapte meciuri jucate în toate competiţiile pentru "Caramele".

Afla mai multe despre: james rodrigueztransfer,  

viewscnt
Articole similare