Experiențe împreună.
You are here:

Transferul carierei pentru Alexandru Maxim! Campioana din Europa pune banii pe masă: mijlocaşul, în Liga Campionilor

Transferul carierei pentru Alexandru Maxim! Campioana din Europa pune banii pe masă: mijlocaşul, în Liga Campionilor

Stranieri

Comentarii

Alexandru Maxim (30 de ani) a avut parte de un sezon de excepţie în Turcia, la Gaziantep FK, iar acum e în aştetptarea unui transfer la o echipă mai importantă. Mijlocaşul român e pe "radarul" lui Beşiktaş, campioana Turciei, care a aflat deja preţul pe care trebuie să-l plătească pentru a obţine serviciiile lui Alexandru Maxim.

Beşiktaş insistă pentru transferul lui Alexandru Maxim. Campioana Turciei trebuie să plătească 3 milioane de euro

Adus de Marius Şumudică la Gaziantep FK, Alexandru Maxim s-a dovedit a fi un transfer extrem de inspirat pentru gruparea turcă. Românul a început excelent în tricoul lui Gaziantep, iar prestaţiile sale l-au adus în atenţia campioanei din "Ţara Semilunei", Beşiktaş. Interesul lui Beşiktaş pentru Maxim nu e nou, fotbalistul fiind dorit de Sergen Yalcin în tricoul "Vulturilor".

Potrivit presei din Turcia, Beşiktaş a accelerat procesul de transfer al lui Alexandru Maxim, care mai are contract cu Gaziantep FK încă un an de zile. Site-ul olaymedia.com.tr scrie că Beşiktaş se pregăteşte să facă o ofertă oficială pentru Alexandru Maxim. Sursa citată scrie că şefii lui Gaziantep FK cer nu mai puţin de trei milioane de euro pentru a fi de acord să se despartă de starul echipei.

Fostul jucător de la Pandurii Tg. Jiu sau VfB Stuttgart, Alexandru Maxim a marcat de 16 ori şi a livrat trei pase de gol în 41 de meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon alături de Gaziantep FK.

Ardealul, Espanyol, Badalona, Pandurii, Stuttgart, Mainz şi Gaziantep FK sunt echipele din CV-ul de jucător profesionist al lui Alexandru Maxim.

  • 3,3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Maxim în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

viewscnt
Articole similare
CTP, despre Ana Maria Popescu: "Tupeu de mahala!"