Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul carierei pentru Billel Omrani! Atacantul lui CFR, înlocuitor pentru un jucător de la Barcelona

Transferul carierei pentru Billel Omrani! Atacantul lui CFR, înlocuitor pentru un jucător de la Barcelonagalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

Billel Omrani (26 de ani) este aproape de plecarea de la CFR Cluj. După meciurile mari făcute în preliminariile UEFA Champions League şi grupele UEFA Europa League, pe numele atacantului au venit oferte din campionate de top ale Europei.

De la golurile de pe Celtic Park până la reuşitele din Liga 1 sau Europa League, Omrani a avut un sezon reuşit până în acest moment, profitând şi de absenţa lui George Ţucudean în ultima parte a anului trecut. Atacantul cu cetăţenie algeriană este de aproape patru ani la Cluj, iar campioana României nu îl mai poate ţine mult, mai ales că poate încasa o sumă bună în schimbul lui, în special având în vedere actualul context economic din fotbal. 

O formaţie din La Liga vrea să îl transfere pe Billel Omrani. Atacantul lui CFR Cluj este dorit de Leganes, oficialii clubului de lângă Madrid considerându-l înlocuitorul perfect pentru Martin Braithwaite, cumpărat de urgenţă de Barcelona în urmă cu doar câteva luni. 

Calitatea în faţa porţii şi viteza sunt calităţile care i-au convins pe cei de la Leganes, locul 19 în La Liga înainte de suspendarea campionatului, să îl aleagă pe Omrani. Suma de transfer pentru Omrani este de aproximativ 5.000.000 de euro, un chilipir pentru Leganes, care l-a vândut pe Braithwaite la Barcelona pentru 18 milioane de euro. 

  • 2,8 milioane de euro este cota lui Bilel Omrani, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 37 de goluri şi 28 de pase de gol a înregistrat Omrani în 141 de meciuri la CFR Cluj, din 2016 până acum

 

Omrani, înapoi în Ligue 1! France Football a făcut anunţul

Celebra revistă din Franţa a urmărit traiectoria lui Omrani şi l-a inclus pe acesta pe o listă a jucătorilor care, la un moment dat, s-ar putea întoarce în Ligue 1. Omrani este dorit în Ligue 1 de către Angers. 

Atacantul a fost crescut de Olympique Marseille şi a fost promovat la echipa mare a francezilor de Marcelo Bielsa.

 

"Un alt om, un alt fotbalist. Bilel Omrani s-a transformat în România, la CFR Cluj, şi a uitat aşteptările din primii săi ani la OM. Din 2016, a contribuit masiv la bunul mers al clubului. A câştigat două titluri, o Supercupă  României. A fost cel mai important om al CFR-ului în preliminariile europene, cu şase goluri în opt partide. Ajuns la maturitate, lansat în Ligue 1 de Bielsa, poate spera la mai mult acum. La 26 de ani, mai are contract cu CFR până în 2021, iar valorea sa de piaţă e cuprinsă între două şi trei milioane! E gata de o reîntoarcere triumfătoare în Ligue 1?", scriu francezii de la France Football despre Bilel Omrani.

CFR Cluj îl pierde şi pe George Ţucudean

George Ţucudean a jucat doar 12 meciuri pentru CFR Cluj în acest sezon, iar cât de curând s-ar putea despărţi de ardeleni. Contractul atacantului cu echipa lui Dan Petrescu expiră în vara acestui an. O variantă pentru Ţucudean o poate reprezenta oricând revenirea la primul său club de seniori, UTA Arad.

Ţucudean este născut la Arad şi a marcat de nouă ori pentru prima echipă a celor de la UTA. Gheorghe Falcă, europarlamentar şi susţinător al arădenilor a vorbit despre posibilitatea ca George să ajungă sub comanda lui Laszlo Balint.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: billel omranileganestransfer cfr 

viewscnt
Articole similare