Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul carierei pentru Budescu: "Am bătut palma pe un salariu foarte mare". Echipa momentului în Europa, ofertă colosală pentru mijlocaşul FCSB-ului

Transferul carierei pentru Budescu: "Am bătut palma pe un salariu foarte mare". Echipa momentului în Europa, ofertă colosală pentru mijlocaşul FCSB-ului

FCSB

Comentarii

Sheriff este revelaţia actualului sezon din Liga Campionilor. Echipa din Tiraspol a intrat în atenţia tuturor după victoria obţinută în deplasarea de la Real Madrid, scor 2-1.

Şase puncte încă din primele două etape a obţinut Sheriff la prima sa participare din istorie în grupele Ligii Campionilor. După un succes înregistrat în meciul de debut, scor 2-0, cu Şahtior Doneţk, echipa din Tiraspol a dat marea lovitură şi a surprins fotbalul mondial cu victoria din deplasarea de la Real Madrid, scor 2-1.

De altfel, succesul moldovenilor a fost inclus, de L'Equipe, în TOP 5 cele mai mare surprize din Liga Campionilor în ultimul deceniu, clasament în care se regăseşte şi victoria CFR-ului de pe terenul lui Manchester United. Cu un lot format aproape în totalitate din jucători străini, campioana Moldovei a încercat, în trecut, să-l transfere chiar şi pe Constantin Budescu, unul dintre cei mai buni fotbalişti români din ultimii ani.

Transferul carierei pentru Budescu: "Am bătut palma pe un salariu foarte mare". Echipa momentului în Europa, ofertă colosală pentru mijlocaşul FCSB-ului

În toamna lui 2016, când era legitimat la Dalian Yifang, în China, Budescu a avut o ofertă greu de refuzat din partea lui Sheriff Tiraspol, unde ar fi câştigat 30 de mii de euro în fiecare lună.

"Înainte cu câteva săptămâni să semneze cu Astra, ne înţeleseserăm cu cei de la Sheriff Tiraspol pe un salariu mare, erau şi biletele de avion făcute. În ultimul moment, Budescu a refuzat să mai plece pentru că avea o accidentare.

Nu a spus de ea în totalitate, oamenii aveau contractele făcute, hârtiile pregătite, partenerul meu polonez prin care adusesem această ofertă era deja la Bucureşti. Şi, cu 3-4 ore înainte de a zbura, a refuzat să mai plece pentru că nu putea să se antreneze, pentru calificările din Champions League.

A spus asta în ultimul moment. Chinezii erau dispuşi să-l împrumute în Moldova, pentru că erau aceleaşi condiţii ca la Astra din punctul lor de vedere. Doar că la Sheriff ar fi câştigat dublu faţă de Astra. A preferat să rămână acasă, pentru că oricum primea o sumă foarte mare de la chinezi, chiar şi pentru împrumutul ăsta de jumătate de an. Până la urmă, a făcut alegerea bună din punct de vedere sportiv" , declara Bogdan Apostu, în ianuarie 2017.

Revenit la Astra, în iarna lui 2017, Budescu s-a despărţit şi de giurgiuveni după doar şase luni. A semnat cu FCSB, unde a evoluat un sezon înainte de a pleca în Arabia Saudită, la Al Shabab. După alte aventuri la Astra şi la Damac, tot în fotbalul arab, mijlocaşul s-a întors în toamna acestui an la FCSB.

Gigi Becali i-a oferit lui Budescu un salariu lunar de 20 de mii de euro şi o primă la semnătură de 200 de mii de euro Constantin Budescu a mai jucat la FCSB în sezonul 2017/2018, când a marcat 13 goluri şi a oferit 12 pase decisive în cele 37 de meciuri bifate în tricoul roş-albaştrilor.

  • 1,5 milioane de euro valorează Constantin Budescu pe site-ul de specialitate transfermarkt.com
  • 3 meciuri a jucat Budescu în actualul sezon pentru FCSB, în toate competiţiile

 

Afla mai multe despre: fcsbbecalisteauabudescu 

viewscnt
Articole similare