Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul carierei pentru starul naţionalei! Ranieri îl vrea la Watford în Premier League după ce a preluat echipa

Transferul carierei pentru starul naţionalei! Ranieri îl vrea la Watford în Premier League după ce a preluat echipa

Premier League

Comentarii

Apar tot mai multe echipe interesate de atacantul Parmei, Valentin Mihăilă (21 de ani), care a revenit pe teren pentru echipa din Emilia-Romagna şi cu care încearcă să revină în Serie A, în acest sezon. Presa din Italia anunţă interesul lui Watford pentru fotbalistul naţionalei României.

Valentin Mihăilă şi Dennis Man sunt fotbaliştii pe care patronul Parmei, Kyle Krause, vrea să-i vândă în schimbul unor sume importante. După ce a plătit aproximativ 20 de milioane pentru cei doi, americanul nu are de gând să renunţe la niciunul sub această sumă, informaţie pe care i-a furnizat-o şi impresarului Giovanni Becali. În ultima perioadă, au apărut mai multe informaţii despre echipe care sunt interesate de un posibil transfer de la Parma. 

Ranieri e interesat de Valentin Mihăilă. Fotbalistul naţionalei României poate face pasul în Premier League

După retrogradare, mai multe cluburi s-au înscris în cursa pentru fostul atacant al Universităţii Craiova, dorind o reducere, în condiţiile în care clubul a făcut un pas în spate. Italienii au anunţat că Simone Inzaghi vrea să aducă jucători tineri la Inter şi l-a pus pe Mihăilă pe listă, în timp ce Atalanta şi-a manifestat şi ea interesul. 

Tricolorul ar avea şi varianta Premier League. Seriebnews.com anunţă că Parma îşi poate pierde "bijuteria" în viitorul apropiat: "Watford-ul lui Ranieri şi-a mutat atenţia asupra lui Valentin Mihăilă. Clubul din Premier League ar putea lansa ofertă pentru jucătorul emilienilor. Parma trebuie să fie atentă la posibilele plecări din atac", scrie sursa citată. 

Claudio Ranieri, italianul care a reuşit minunea în sezonul 2015-2016 şi a cucerit titlul în Prmier League cu Leicester, a semnat în octombrie cu Watford, unde are nevoie de întăriri în atac. În banda stângă, antrenorul îi are la dispoziţie doar pe Kwadwo Baah şi Ken Sema. 

După şapte meciuri din prima ligă a Angliei, Watford se află pe locul 15, cu şapte puncte.  

Valentin Mihăilă a revenit în naţionala României, după ce a absentat din cauza unei accidentări şi a perioadei în care s-a recuperat. El a fost titular în cel mai greu meci al naţionalei României din a doua parte a campaniei de calificare la Campionatul Mondial din 2022. Atacantul a fost scos după pauză, în Germania - România 2-1, meci în care tricolorii au condus la Hamburg. 

 

 
 
 

Afla mai multe despre: valentin mihailapremier leaguevalentin mihaila watfordtransfer valentin mihaila 

viewscnt
Articole similare