Experiențe împreună.
You are here:

Transferul cu care Becali îşi repară cea mai mare greşeală! L-a "vânat" luni de zile, acum a fost dat de gol: "Am primit oferta"

Transferul cu care Becali îşi repară cea mai mare greşeală! L-a "vânat" luni de zile, acum a fost dat de gol: "Am primit oferta"

Liga 1

Comentarii

Discuţiile şi negocierile între patroni şi reprezentanţii jucătorilor au început mult mai devreme în Liga 1 faţă de perioada de transferuri. Ca în mai toate perioadele de transferuri, FCSB şi Gigi Becali ies în prim-plan, datorită sumelor şi numelor importante pe care finanţatorul fie le aduce la echipă sau le transferă în străinătate.

În acest moment, FCSB riscă să rămână descoperită pe două posturi-cheie din echipă, înainte de reluarea noului sezon. După plecarea lui Cristian Bălgrădean, Florin Niţă pare a fi ţinta lui Gigi Becali, dar o altă problemă a apărut în apărare. Relaţia dintre Bogdan Planic şi Gigi Becali s-a răcit, după ce fotbalistul a refuzat reducerea salariului, iar în vară poate pleca liber de contract.

Andrei Chindriş poate fi transferul pe care-l face Gigi Becali după plecarea lui Bogdan Planic

Acum, mai mult ca oricând, Gigi Becali pare că trebuie să forţeze transferul lui Andrei Chindriş de la FCSB, mai ales după ce relaţia cu Bogdan Planic s-a răcit. În plus, omul de afaceri a anunţat, în urmă cu câteva zile, că are variante pentru a-l înlocui pe fundaşul central sârb. 

De altfel, finanţatorul vicecampioanei României a mai negociat în ultima perioadă cu Valeriu Iftime, aspect recunoscut chiar de patronul lui FC Botoşani: "Sincer, da! Sunt convins că preţurile astea vor fi greu de obţinut. Am avut ofertă bună pentru Chindriş, pentru Dugandzic, pentru Ofosu, asta e, nu mai pot să zic nimic.  

Am avut din ţară de la FCSB (n.r. - ofertă), nu vă spun că am avut din liga a doua din Italia care părea mai interesantă. Păreau mai atractive pentru Andrei decât FCSB. Dacă FCSB-ul face bani... FCSB a dat mulţi bani în campionatul românesc. Aş fi vrut ca FCSB-ul să joace în Europa, să aibă bani pentru momentul în care caută fotbalişti români", a declarat patronul lui FC Botoşani pentru Telekom Sport.  

Problemele financiare cauzate de pauza forţată l-ar putea face şi pe Valeriu Iftime să mai scadă din pretenţiile financiare pe care le-a avut în privinţa lui Andrei Chindriş: "Sunt nefericit, faptul că jucam fotbal, că aveam o poziţie, un buget echilibrat şi toate lucrurile care funcţionau într-o lume reală, aveam toate premisele unei situaţii coerente şi echilibrate la club. Aveam bani de salarii, bani de prime, mai mult prime suplimentare şi visam la un obiectiv interesesant, locul trei să mă gândesc la Europa. Azi nu mai pot să spun nimic, ne repoziţionăm, spun că n-am pierdut eu mai mult decât alţii, toţi ne-am conservat acum trei saptămâni şi depinde cu câtă abilitate gestionăm următoarea perioadă din momentul în care ştim când începe campionatul", a mai spus Valeriu Iftime pentru Telekom Sport. 

Cine e Andrei Chindriş

Andrei Chindriş a plecat de la juniorii lui U Cluj la FC Botoşani, în 2017, iar apoi a fost împrumutat rând pe rând la Academica Clinceni şi Ştiinţa Miroslava. În vara lui 2018 a fost readus la Botoşani, unde, de la începutul sezonului, a strâns 23 meciuri.

În acest moment, cota lui Andrei Chindriş e de 900.000 de euro, conform transfermarkt.de, dar Valeriu Iftime are de gând să încaseze o sumă importantă de pe urma fundaşului central, în sezoanele următoare. E de aşteptat ca în perioada următoare Gigi Becali să continue negocierile pentru fotbalistul de la FC Botoşani.

 

 

 

 

 

 

viewscnt
Articole similare
Metode rapide de dezghetare a parbrizului intr-o dimineata geroasa. Ce poti face cand te grabesti...