Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

TRANSFERUL cu care CFR l-a cucerit pe Petrescu! Oficial: marea dorinţă a "Bursucului" a devenit realitate

TRANSFERUL cu care CFR l-a cucerit pe Petrescu! Oficial: marea dorinţă a "Bursucului" a devenit realitate

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a reuşit să facă primul transfer, după ce i s-a ridicat interdicţia. Campioana României a obţinut semnătura lui Cristian Paleoca, fotbalist născut în 1999, care se încadrează regulii U21 impusă în Liga 1.

Primul transfer al lui CFR Cluj în iarnă

Campioana României a ţinut mai mulţi fotbalişti în stand-by în această perioadă, întrucât nu a avut dreptul să facă transferuri. Azi, după ce interdicţia la transferuri a fost eliminată, CFR Cluj a făcut primul transfer. 

Este vorba despre Cristian Paleoca, mijlocaş care vine din Liga 3 de la Sticla Arieşul Turda. Tânărul fotbalist a avut un rol important în sezonul trecut, când şi-a ajutat echipa să promoveze. Cristian Paleoca a mai dat probe la FC Botoşani şi Hermannstadt.

Astfel, în urma acestui transfer, conducerea i-a îndeplinit una dintre dorinţele lui Dan Petrescu, cel care s-a plâns în mai multe rânduri de jucătorii puţini U21 pe care îi avea în lot pentru Liga 1. De asemenea, "Bursucul" a mers şi mai departe şi a susţinut că nici nu a fost mulţumit de unii dintre ei şi a cerut, de-a lungul sezonului, întăriri în privinţa fotbalistului U21. 

CFR Cluj a scăpat de interdicţia la transferuri!

Marius Bilaşco, oficial al CFR-ului, a confirmat vestea pentru Telekom Sport: "Da, e adevărat. Am primit informare de la TAS", a spus Bilaşco.

În Liga 1, prima perioadă de transferuri din 2020 va începe pe 21 ianuarie şi se va termina pe 17 februarie.

Răzvan Burleanu a anunţat şi el, în conferinţa de presă de după Comitetul Executiv al FRF, că decizia TAS e una provizorie şi reprezintă, de fapt, o suspendare a deciziei dictate de FRF. "Este o suspendare a deciziei, nu avem o decizie definitivă a TAS. Procesul continuă. E pur şi simplu o măsură provizorie din partea TAS, care a decis astăzi să deblocheze transferurile. Asta nu înseamnă că decizia Federaţiei a fost una greşită. Poziţia FRF este că se va apăra, astfel încât să demonstreze că deciziile luate la nivelul Comisie i de Licenţiere au fost unele corecte", a spus Răzvan Burleanu.

George Ţucudean a revenit la CFR Cluj

Atacantul a revenit şi el la antrenamente, după ce a fost ţinut departe de teren de problemele pe care le-a avut la inimă în ultimele cinci luni. La jumătatea lunii august, anul trecut, atacantul a evoluat ultima dată în tricoul CFR-ului, cinci minute, în remiza de la Sepsi, scor 1-1.

"Eu zic că asta este cea mai importantă achiziţie a CFR-ului în această iarnă. El este un jucător foarte important, deşi nu a jucat de mult timp şi nu s-a antrenat. Arată bine fizic, este un jucător de calitate, care, cu o execuţie, poate să câştige orice meci de fotbal", a declarat Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujtransfer cfr clujcristian paleocainterdictie transferuri cfr cluj 

viewscnt
Articole similare