Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul cu care Hagi vrea să dea lovitura, aşteptat la Farul! Detalii de ULTIMA ORĂ

Transferul cu care Hagi vrea să dea lovitura, aşteptat la Farul! Detalii de ULTIMA ORĂ

Farul

Comentarii

Gică Hagi (56 de ani) a revenit în antrenorat la Farul, după fuziunea clubului de la malul Mării Negre cu Viitorul, iar "Regele" a dat startul unei campanii ambiţioase de achiziţii. Adrian Petre (23 de ani), transferul cu care Hagi vrea să dea lovitura la Farul, e aşteptat cu braţele deschise la Constanţa.

Adrian Petre, transferul cu care Hagi vrea să dea lovitura, aşteptat la Farul!

Fuziunea dintre Farul şi Viitorul a creat un entuziasm care poate aduce doar lucruri bune la Constanţa. Cele două echipe s-au unit şi au, iar Gică Hagi şi Ciprian Marica, alături de autorităţile locale, au planuri mari cu echipa de la malul Mării Negre. Farul a reuşit deja două transferui, Ionuţ Larie şi Marian Aioani, dar Hagi mai vrea un jucător cu care speră să dea lovitura. Trebuie mai întâi să-l resusciteze.

Este vorba despre Adrian Petre, fotbalistul de 22 de ani care îl Liga 1 a jucat la UTA şi FCSB, dar n-a reuşit să aibă evoluţiile bune care i-au adus transferul la Esbjer, în Danemarca. Totuşi, constănţenii sunt siguri că Petre poate străluci din nou sub bagheta lui Gică Hagi, antrenor cunoscut pentru capacitatea cu care a resuscitat carierele unor jucători precum Ţucudean, Alibec, Iancu sau Marius Constantin.

Virgil Ghiţă, fundaşul Farului, e convins că Adi Petre poate reveni la o formă de temut dacă va fi transferat la Farul şi antrenat de Gică Hagi. "Este prietenul meu. Ne cnuoastem de foarte mult timp. Sunt sigur ca daca vine aici, Mister o sa stie cum sa-l resusciteze si sunt sigur ca va fi un lucru bun si pentru noi si pentru el in acelasi timp", a spus Virgil Ghiţă la finalul amicalului dintre Corona Braşov şi Farul.

Adrian Petre a jucat 17 meciuri  la UTA în sezonul trecut, a marcat o dată şi a livrat o pasă de gol, cifre care i-au făcut pe arădeni să nu vrea să-l mai păstreze pe atacant.

  • 450.000 de euro este cota de piaţă a lui Adrian Petre în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: adrian petre transfer farulfarul transfer adrian petreadrian petre transfer gica hagigica hagi transfer adrian petrehagi transfer petre 

viewscnt
Articole similare