Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul de 10 milioane de euro pe care l-a realizat Adrian Ilie

Transferul de 10 milioane de euro pe care l-a realizat Adrian Ilie

Diverse

Comentarii

Adrian Ilie n-a renunţat la cariera de impresar şi a dezvăluit un transfer de 10 milioane de euro pe care l-a făcut.

În vârstă de 47 de ani, Adrian Ilie a ales să ducă o viaţă cât se poate de discretă şi are apariţii rare. Fostul mare atacant român se ocupă de afacerile sale şi a rămas legat de fotbal prin meseria de impresar.

”Cobra” are investiţii în imobiliare şi în industria HoReCa, însă câştigă bani şi ca impresar. Adrian Ilie a oferit drept exemplu un transfer de 10 milioane de euro la care a contribuit.

Adrian Ilie a reuşit un transfer de 10 milioane de euro. Ce comision a primit

Adrian Ilie, unul dintre cei mai mari atacanţi pe care i-a avut România, s-a retras din fotbal la doar 33 de ani, din cauza unor probleme grave la ligamente.

După ce s-a retras, Adrian Ilie a fost, printre altele, manager sportiv la FCSB şi ulterior s-a îndreptat spre impresariat. În paralel, şi-a dezvoltat afacerile pe care le are în imobiliare şi în industria HoReCa.

Adrian Ilie colaborează cu firmă de impresariat care acţionează mai ales în America de Sud şi oferă un exemplu de transfer pe care l-a realizat pe bani mulţi.

Este vorba despre Derlis Gonzalez, un atacant din Paraguay, pe care l-a transferat de la FC Basel la Dinamo Kiev, în 2015, contra a 10 milioane de euro.

Adrian Ilie spune că nu solicită comision de la jucători, ci doar de la clubul care face transferul şi acesta este de aproximativ 5% din suma plătită. În cazul transferului lui Derlis Gonzalez, comisionul lui Adrian Ilie a fost de aproximativ 500.000 de euro.

”Sunt implicat în impresariat, lucrez mai puţin în România, mai mult în străinătate. L-am dus, de exemplu, pe Derlis Gonzalez la Dinamo Kiev, de la FC Basel, transfer de 10 milioane de euro.

Eu n-am luat bani de la jucător, doar de la clubul la care l-am dus, în jur de cinci la sută. El avea un alt impresar, dar cred că el îi lua din contractul fotbalistului.

Eu am fost mereu cu Giovanni şi niciodată nu mi-a luat bani din contractul meu”, a declarat Adrian Ilie pentru gsp.ro.

Afla mai multe despre: adrian ilie 

viewscnt
Articole similare