Experiențe împreună.
You are here:

Transferul DECENIULUI! Mbappe semnează şi devine cel mai scump fotbalist din toate timpurile. Comision URIAŞ

Transferul DECENIULUI! Mbappe semnează şi devine cel mai scump fotbalist din toate timpurile. Comision URIAŞgalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Şansele ca Mbappe să ajungă la Real Madrid au crescut. Fotbalistul este la un pas să semneze un contract cu firma de impresariat condusă de David Beckham, susţin spaniolii

Beckham şi-a înfiinţat în septembrie o firmă de impresariat, Footwork Management Limited, iar primul său obiectiv este Kylian Mbappe. Conform Daily Mail, fostul internaţional englez s-a întâlnit deja în câteva rânduri cu Kylian Mbappe, iar cei doi au purtat discuţii în acest sens.

Spaniolii confirmă şi ei negocierile, mai ales că Mbappe este încântat de colaborarea cu fostul mare jucător de la Manchester United, Real Madrid, AC Milan sau Paris Saint Germain. Până acum, Kylian a fost reprezentat de tatăl său la discuţiile cu Paris Saint Germain.

Intră pe fir: Florentino Perez! Mbappe poate ajunge la Real Madrid

Este de aşteptat ca în următoarele săptămâni, Kylian Mbappe Lotin să devină primul mare nume care îşi asociază imaginea şi interesele cu Footwork Management Limited. Firma de impresariat înfiinţată de Beckham ”s-a născut” pe 12 iunie şi îşi are sediul central în Londra. Alături de Beckham, partenerii fostului mare internaţional sunt David Scott Gardner şi Nicola Howson. Ultimul dintre ei a fost surprins zilele trecute la Paris. Spaniolii insistă că Mbappe va semna curând acordul cu firma de impresariat a lui David Beckham, iar de aici, şirul zvonurilor duce indiscutabil spre Real Madrid.

Ce îi oferă Footwork Management Limited în plus lui Mbappe? Colaborarea dintre cele două părţi nu vizează doar fotbalul ci şi activitatea extra fotbal. Beckham personal s-ar fi angajat să-l transforme pe Mbappe într-un produs de marketing de top, de care francezul va profita ulterior la contractele impresionante care i se pot propune. De către PSG sau...de către alte cluburi.

Real Madrid este echipa care îl doreşte cu orice preţ pe Mbappe, dar ştie că nu-l poate cumpăra de la PSG fără acceptul grupării pariziene, care pur şi simplu, nu vrea să-şi vândă starul. Şi care, mai presus de toate, îl şi poate păstra datorită forţei financiare uluitoare. Dar, Perez joacă din nou inteligent. David Beckham este un apropiat al preşedintelui madrilen, care l-a şi adus de altfel la Realul său Galactic.

Diario Gol scrie că interesul lui Beckham de a-l semna pe Mbappe nu este deloc unul întâmplător, iar Real Madrid ar urma să fie prima care profită de noul acord. Nici Beckham nu se va alege cu ”puţin” din această tranzacţie. Are promis un comision de 20 de milioane de euro de la Real Madrid. Se pare că Los Blancos vor trebui să plătească alte 250 de milioane de euro grupării pariziene pentru a obţine transferul unui Mbappe, care şi-ar putea anunţa singur intenţia de a pleca la finalul stagiunii.

Mbappe, cotat la 200 de milioane de euro

Kylian Mbappe are o cotă de 200 de milioane de euro, conform Transfermarkt.de. La 20 de ani, Kylian Mbappe este campion mondial en titre şi a trecut deja de 100 de goluri înscrise în carieră, pentru AS Monaco, PSG şi naţionala Franţei.

viewscnt
Articole similare