Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Transferul e rezolvat!”. BOMBA pe care o pregăteşte Barcelona: el este ”extraterestrul” care vine lângă Messi

”Transferul e rezolvat!”. BOMBA pe care o pregăteşte Barcelona: el este ”extraterestrul” care vine lângă Messi

FC Barcelona

Comentarii

Dacă Real Madrid caută să-i aducă pe Hazard şi Mbappe sau Neymar, Barcelona este gata să dea o super lovitură: aduce un ”extraterestru” lângă Leo Messi.

FC Barcelona are deja un lot extraordinar la dispoziţie pentru sezonul viitor, dar catalanii nu se vor opri aici. Ţinând cont că Luis Suarez nu mai poate juca mult timp la nivel înalt din cauza vârstei (33 de ani la anul), iar Coutinho nu s-a integrat complet, campioana Spaniei pregăteşte o mutare senzaţională pentru perioada de transferuri din vară.

Catalanii vor să scape de Coutinho, pe care sunt siguri că vor obţine minim 100 de milioane de euro. În locul său, Josep Maria Bartomeu vrea să dea o lovitură de senzaţie: Antoine Griezmann, un fotbalist care a mai fost pe lista Barcelonei.

Oficialii Barcei vor să profite de dorinţa francezului de a părăsi Wanda Metropolitano. Francezul Jorome Rothen, bun prieten cu fostul fotbalist al Barcelonei, Eric Abidal a făcut dezvăluirea şi anunţă că Antoine va juca la FC Barcelona: ”Oamenii mei din Spania mi-au spus că Griezmann e hotărât să plece. Şi am mare încredere în ei, pentru că de regulă nu se înşeală. Barcelona nu poate anunţa încă transferul, dar o să vedeţi că se va face în luna iulie. Griezmann va juca la Barcelona!” a anunţat Rothen.

Antoine Griezmann are 28 de ani şi joacă la Atletico Madrid de 5. El Principito a marcat 130 de goluri în 248 de meciuri pentur Los Colchoneros, fiind considerat unul dintre cei mai buni fotbalişti ai lumii. Vestiarul catalanilor îl vede pe Griezmann complementul perfect pentru Leo Messi şi chiar starul argentinian şi-ar fi dat acordul ca Barca să-l aducă de la Atletico Madrid. Din vară, pe Camp Nou, cel puţin pentru un sezon ar putea defila tripleta: Griezmann-Luis Suarez-Leo Messi.

Afla mai multe despre: barcelonagriezmann 

viewscnt
Articole similare