Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul făcut de Gigi Becali care a agitat apele la Dinamo: ”Probabil că a fost mai guraliv”. EXCLUSIV

Transferul făcut de Gigi Becali care a agitat apele la Dinamo: ”Probabil că a fost mai guraliv”. EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Un transfer făcut de Gigi Becali a agitat apele la Dinamo. Cornel Dinu este de părere că echipa din Ştefan cel Mare n-ar fi trebuit să-l lase pe Cătălin Straton să se transfere la FCSB, deoarece Dinamo şi-a întărit astfel o rivală.

Cu 9 cazuri de COVID-19 în lot, printre care şi portarul Andrei Vlad, Gigi Becali a fost nevoit să se mişte repete pe piaţa transferurilor. Mai ales că vine meciul cu Slovan Liberec, din turul 3 al Europa League. Patronul FCSB l-a transferat astfel pe Cătălin Straton, care nu mai era dorit la Dinamo, dar o mutare care a agitat apele în Ştefan cel Mare. 

Transferul făcut de Becali care a agitat apele la Dinamo. Dinu: ”Nu trebuie să-ţi întăreşti adversarul”

Cornel Dinu este şi el de părere că Dinamo n-ar fi trebuit să-l lase pe Cătălin Straton să se transfere la FCSB. Mai mult, legendarul dinamovist este de părere că Straton ar fi putut fi în continuare o soluţie pentru poarta lui Dinamo. Dinu spune că transferul portarului de 30 de ani la FCSB este o decizie inspirată luată de Gigi Becali:
”Ca prezenţă în joc, Straton şi-ar fi justificat în continuare prezenţa la Dinamo şi ca portar. Este o măsură uşor grăbită, adică ar fi trebuit să rămână în continuare în lotul echipei. Probabil că a fost mai guraliv, în termeni populari. Dacă există această atitudine, îl pui la punct şi încerci să îl aşezi în folosul echipei, când a dovedit că poate să fie un real folos pentru echipă. E bine de multe ori să încerci să nu întăreşti adversarul, mai ales când peste două săptămâni joci cu el. Steaua a avut un portar care a mai oscilat, mă refer la Vlad”, a declarat Cornel Dinu pentru Telekom Sport, în cadrul emisiunii Minutul 91. 

Transferul făcut de Becali care a agitat apele la Dinamo. Fanii au luat atitudine

Într-un comunicat postat ieri, ultraşii din Peluza Cătălin Hîldan au criticat dur decizia conducerii lui Dinamo de a-l lăsa pe Cătălin Straton să se transfere la FCSB. Fanii sunt de părere că Dinamo nu trebuie în niciun caz nu trebuie să-şi ajute rivala, mai ales că FCSB avea mari probleme pentru postul de portar: ”Unii vor spune că nu e mare ajutor pentru adversar. Nu este aşa. Straton, cu bune şi cu rele, este în momentul ăsta cu mult peste unul ca Ducan, căruia i-a luat locul. De acolo începe discuţia. Practic, ăia aveau poarta goală şi noi ne-am grăbit să le rezolvăm problema. Şi aici vor sări unii şi vor spune că dacă nu luau portarul de la noi, oricum luau altul. Ok, poate găseau unul chiar mai bun, dar pe bani, probabil bani mulţi. Doar noi puteam să sărim cu pomana”, au scris suporterii dinamovişti, într-un comunicat oficial. 
”De la Dinamo, nici măcar autocarul, atunci când nu-ţi mai trebuie, nu trebuie să ajungă la fcsb”, au concluzionat suporterii lui Dinamo. 
Transferul lui Straton la FCSB a agitat apele la Dinamo şi Mihai Stoica îl felicită pe Gigi Becali pentru această mutare. Oficialul FCSB-ului  consideră că portarul în vârstă de 30 de ani poate fi de mare ajutor: "Ne-am gândit în momentul în care am citit că el va fi disponibilizat de Dinamo şi Gigi a luat legătura cu agentul lui. E un portar cu experienţă, cu talie, care ne poate ajuta în mod cert", a declarat Mihai Stoica pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cornel dinu 

viewscnt
Articole similare