Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul FCSB-ului care a ajuns în Bild: ”Nu se întâmplă des să ai o astfel de şansă”

Transferul FCSB-ului care a ajuns în Bild: ”Nu se întâmplă des să ai o astfel de şansă”galerie foto

Superliga

Comentarii

Ultimul transfer reuşit de FCSB este subiectul unui articol apărut în celebra publicaţie Bild. Stipe Vucur, jucător transferat de la Hallescher FC, liga a treia din Germania, spune că oferta de la FCSB l-a încântat foarte mult.

FCSB a făcut un transfer surprinzător în această vară. Echipa condusă de Gigi Becali l-a luat pe Stipe Vucur, un fundaş central în vârstă de 29 de ani care vine din liga a treia din Germania, de la Hallescher FC.

Mutarea i-a surprins şi pe jurnaliştii nemţi şi cei de la Bild au scris un articol despre transferul lui Stipe Vucur la FCSB.

Transferul lui Stipe Vucur la FCSB a ajuns în Bild: ”Totul s-a întâmplat repede”

În vârstă de 29 de ani, Stipe Vucur a jucat în ultima perioadă la Hallescher FC, o echipă obişnuită cu mijlocaşul clasamentului din liga a treia a Germania. Oportunitatea de evolua pentru o echipă care se bate la titlu în România l-a entuziasmat şi n-a stat prea mult pe gânduri înainte să accepte oferta.

Stipe Vucur a povestit pentru Bild că transferul s-a realizat foarte rapid şi se felicită pentru decizia pe care a luat-o: ”Totul s-a întâmplat repede. Din fericire, zilele agitate s-au terminat acum. Acum vreau să mă obişnuiesc cu echipa şi cu clubul”, a explicat Stipe Vucur în Bild.

Fundaşul austriac susţine că a contat şi faima pe care FCSB o are în Europa, dar şi că este o echipă care se bate pentru trofee: ”Ca jucător profesionist, nu ai des şansa de a juca la o echipă care se bate la campionat. Exact asta mă atrage, iar clubul este un nume important în Europa”, a mai spus Vucur.

În vârstă de 29 de ani, Stipe Vucur a început fotbalul la SSK 1919 Jgd (Austria) şi a mai jucat de-a lungul carierei pentru Salzburg, Seekirchen, USK Anif, FC Lustenau, FC Wacker, Erzgebirge Aue, FC Kaiserslautern şi Hajduk Split. Stipe Vucur a semant pe 3 ani cu FCSB şi va purta pe tricou numărul 29.

Afla mai multe despre: stipe vucur 

viewscnt
Articole similare