Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul iernii în Liga 1! FCSB şi CFR, lăsate cu buza umflată. Clubul care face o mutare-bombă

Transferul iernii în Liga 1! FCSB şi CFR, lăsate cu buza umflată. Clubul care face o mutare-bombă

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi are mari şanse să reuşească cel mai tare transfer al Farului în această iarnă.

Farul se află pe locul 6 în acest moment, ultimul care duce în play-off, dar are emoţii foarte mari pentru această poziţie, în contextul în care este la egalitate cu Rapid şi are doar un punct peste FC Argeş.

Drept urmare, Gică Hagi a decis să întărească lotul în această iarnă. ”Regele” este pe cale să facă unul dintre cele mai importante transferuri din această iarnă, în Liga 1.

Cel mai tare transfer al iernii pentru Gică Hagi?

Farul Constanţa a făcut până acum două transferuri interesante. Gică Hagi i-a luat pe Michael Omoh, 30 de ani, un mijlocaş lateral foarte tehnic, care a venit de la Academica Clinceni.

De asemenea, la Farul a ajuns în această iarnă şi Robert Moldoveanu, 22 de ani, cel care a fost una dintre speranţele generaţiei sale. Şi Moldoveanu s-a transferat liber de contract, după ce s-a despărţit de Dinamo.

Însă Gică Hagi nu vrea să se oprească aici. Potrivit Fanatik.ro, antrenorul şi patronul Farului se află în negocieri avansate cu Ronaldo Deaconu, unul dintre cei mai buni mijlocaşi ofensivi din Liga 1.

În vârstă de 24 de ani, Deaconu a rămas liber de contract după ce n-a fost plătit timp de 5 luni de Gaz Metan Mediaş. Mijlocaşul şi-a depus memoriu şi a fost declarat liber de contract.

Acum, Ronaldo Deaconu este foarte aproape de Farul Constanţa, transfer care ar fi o adevărată lovitură dată de Gică Hagi.

Interesant este că Ronaldo Deaconu s-a format la Academia Gică Hagi şi, în 2011, s-a transferat la juniorii lui Feyenoord.

”Gheorghe Hagi a fost modelul meu de mic. Am avut noroc să fiu antrenat de domnul Hagi la Viitorul. Şi atunci lovea mingea incredibil, ca jucător nu mai zic”, a spus Ronaldo Deaconu într-un interviu acordat în octombrie 2021.

Afla mai multe despre: deaconu 

viewscnt
Articole similare