Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul înlocuitorului lui Denis Alibec la Farul, în linie dreaptă! Gică Hagi s-a mişcat repede

Transferul înlocuitorului lui Denis Alibec la Farul, în linie dreaptă! Gică Hagi s-a mişcat repede

Farul

Comentarii

Farul a rămas fără Denis Alibec şi Andrei Borza, plecaţi în Qatar şi la Rapid, însă "Regele" Hagi s-a mişcat repede şi a găsit înlocuitorul perfect pentru fostul golgheter de la Ovidiu. Alegerea lui Gică Hagi nu este deloc o surpriză, având în vedere numele jucătorului.

Gică Hagi i-a găsit rapid înlocuitor lui Denis Alibec, pe care l-a cedat în Qatar după o ofertă avantajoasă pentru jucător, un salariu de 800.000 de euro. "Regele" a bătut palma cu Louis Munteanu (21 de ani), atacantul Fiorentinei crescut în propria academie, care vrea să revină la campioana României.

Farul îl înlocuieşte pe Denis Alibec cu Louis Munteanu

Acordul cu Louis Munteanu e deja obţinut, însă se pare că Gică Hagi s-a mişcat repede şi în ceea ce priveşte negocierile cu clubul. Potrivit gsp.ro, Fiorentina şi Farul sunt aproape să bată palma pentru întoarcerea lui Louis Munteanu în România, după ce atacantul a făcut pregătirea de vară cu echipa toscană.

Munteanu nu va fi păstrat în lotul echipei mari a Fiorentinei, după ce stafful clubului italian s-a convins că nu are nivelul necesar pentru a juca, încă, în Serie A. Astfel a apărut varianta unui nou împrumut şi negocierile cu Farul.

Louis Munteanu va fi juca din nou sub formă de împrumut la Farul, pentru încă un sezon, iar mutarea are şanse mari de realizare în următoarele zile, mai scrie sursa citată. Atacantul crescut de Gică Hagi la academie a fost unul dintre cei mai importanţi oameni ai Farului în sezonul trecut - când a luat titlul -, cu 10 goluri şi şase pase de gol în 29 de partide.

  • 1,7 milioane de euro a plătit Fiorentina pentru transferul lui Louis Munteanu de la Viitorul, actuala Farul, în septembrie 2020

Afla mai multe despre: farul transfer louis munteanulouis munteanu transfer farulgica hagi louis munteanu farul 

viewscnt
Articole similare