Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul la care Becali nici nu mai spera. Lovitură uriaşă dată de FCSB în Liga I. Fanii sunt în culmea fericirii: "E peste toţi din lot"

Transferul la care Becali nici nu mai spera. Lovitură uriaşă dată de FCSB în Liga I. Fanii sunt în culmea fericirii: "E peste toţi din lot"galerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB are un start perfect de sezon, iar acum Gigi Becali a mai primit o veste bună prin revenirea la antrenamente a unui jucător în care patronul roş-albaştrilor îşi pune toată baza.

FCSB a început excelent noul sezon şi a obţinut trei victorii cu acelaşi scor în primele trei meciuri disputate. Roş-albaştrii s-au impus cu 3-0 pe terenul Astrei Giurgiu, apoi, în primul tur preliminar din Europa League, au repetat performanţa, pe propriul teren, cu armenii de la FC Shirak, iar în ultima etapă disputată din Liga I, înainte de pauza prilejuită de meciurile echipei naţionale, FCSB s-a distrat şi cu FC Viitorul.

Pe lângă rezultatele foarte bune înregistrate în startul noului sezon cu Toni Petrea pe bancă, Gigi Becali are şi alte motive de bucurie. FCSB are un lot format în special din jucători români, Soiledis fiind singurul fotbalist străin, însă grecul este accidentat şi n-a putut fi folosit în primele meciuri jucate de roş-albaştri în actuala stagiune.

Transferul la care Becali nici spera. FCSB a dat marea lovitură

În plus, tinerii din academia celor de la FCSB încep să demonstreze şi apar tot mai des în lotul echipei mari. Printre ei şi Gabriel Simion. Deşi era aşteptat cu braţele deschise, în vara acestui an, de Gigi Becali, mijlocaşul de 22 de ani a avut ghinion şi, imediat după revenirea la FCSB, s-a îmbolnăvit cu noul coronavirus şi a stat departe de baza de pregătire din Berceni.

Acum, Gabriel Simion a revenit la antrenamentele celor de la FCSB, iar Gigi Becali este în culmea fericirii. Patronul roş-albaştrilor a declarat în nenumărate rânduri că mijlocaşul care a fost împrumutat în sezonul trecut la Astra se va impune rapid în echpa de start a roş-albaştrilor.

"Am înţeles cu Simion, am vorbit şi cică Simion la ora asta este peste Ovidiu Popescu. De la echipă mi s-a spus asta" , a declarat Gigi Becali despre Gabriel Simion.

  • 850 de mii de euro este cota lui Gabriel Simion pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Deşi are doar 22 de ani, Gabriel Simion este un jucător cu experienţă la nivelul Ligii I, unde a strâns deja 66 de meciuri, inclusiv 7 jucate în play-off-ul sezonului trecut, pentru Astra Giurgiu.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare