Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul la care Becali nici nu visa. Lovitura memorabilă dată de FCSB în Liga I: "Ajunge un jucător de TOP"

Transferul la care Becali nici nu visa. Lovitura memorabilă dată de FCSB în Liga I: "Ajunge un jucător de TOP"

FCSB

Comentarii

FCSB are două înfrângeri consecutive, ambele cu acelaşi scor, 0-1, iar oficialii roş-albaştrilor au început deja să caute alte soluţii pentru linia defensivă a echipei lui Toni Petrea.

FCSB încă se află pe prima poziţie în Liga I, unde are un punct peste ocupanta locului doi şi, totodată, campioana ultimelor trei sezoane, CFR Cluj. Însă ultimele rezultate înregistrate de echipe pregătită de Toni Petrea n-au fost tocmai pe placul patronului Gigi Becali sau al fanilor, care s-au arătat nemulţumiţi de decizia oficialilor de a trimite echipa a doua în meciul cu Dinamo, din Cupa României.

FC Hermannstadt - FCSB, LIVE pe canalul nostru de YouTube

După eşecul de la finalul săptămânii trecute, scor 0-1, cu Academica Clinceni, roş-albaştrii au cedat şi pe terenul lui Dinamo, în optimile de finală ale Cupei României, şi au ratat şansa de a-şi apăra trofeul. Ambele meciuri au arătat că FCSB are mult de suferit în zona ofensivă, după plecarea lui Dennis Man la Parma, însă problemele sunt şi în defensivă.

Transferul la care Becali nici nu visa. Lovitura memorabilă dată de FCSB în Liga I: "Ajunge un jucător de TOP"

Astfel, Gigi Becali a început din nou să caute fundaşi centrali pe care să-i transfere în vara acestui an. Iar marea salvare pentru defensivă poate veni chiar din propria pepinieră. Viitorul Târgu Jiu este revelaţia actualului sezon din Liga a II-a, iar unul dintre cei mai în formă jucători ai echipei lui Flavius Stoican este Mihai Lixandru.

Fotbalistul de 19 ani este împrumutat de la FCSB şi evoluează pe postul de fundaş central, însă poate fi folosit şi pe poziţia de mijlocaş defensiv. Cu 12 meciuri jucate pentru Viitorul Târgu Jiu, ocupanta locului secund în Liga a II-a şi, totodată, echipă alături de care a obţinut calificarea în sferturile de finală ale Cupei României, Mihai Lixandru l-a impresionat şi pe Flavius Stoican, care i-a transmis deja un mesaj lui Gigi Becali.

"Este o soluţie bună pentru noi şi chiar i-aş sugera lui Gigi Becali să nu mai caute un alt fundaş central, pentru că îl are în curtea proprie. Lixandru este jucătorul FCSB-ului şi are calităţi excelente. Dacă îşi vede de treabă poate ajunge un jucător de top" , a spus Flavius Stoican la Metropola TV.

  • 150 de mii de euro este cota lui Mihai Lixandru, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • În vara acestui an, fundaşul central se va întoarce la FCSB, după împrumutul la Viitorul Târgu Jiu

Afla mai multe despre: fcsbsteauagigi becali 

viewscnt
Articole similare