Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul la care nici nu visa Gigi Becali. FCSB a dat marea lovitură în Liga I: "E unul dintre cei mai buni mijlocaşi din România"

Transferul la care nici nu visa Gigi Becali. FCSB a dat marea lovitură în Liga I: "E unul dintre cei mai buni mijlocaşi din România"

FCSB

Comentarii

FCSB este implicată în lupta pentru titlu în ultimele opt etape din Liga I, însă Gigi Becali îşi pregăteşte cu mare atenţie şi următorul sezon în care speră ca echipa sa să se impună în campionat.

FCSB este la patru puncte în spatele liderului CFR Cluj, cu opt etape rămase de disputat până la finalul sezonului, iar ultimul titlu cucerit de roş-albaştri a fost în 2015. În cazul în care va pierde din nou lupta pentru campionat cu ardelenii, vicecampioana României îşi va întări serios lotul pentru noua stagiune, iar unul dintre cele mai importante transferuri a fost deja bifat de Gigi Becali.

Adrian Şut este mijlocaş central şi a fost deja cumpărat de patronul celor de la FCSB, însă a fost lăsat sub formă de împrumut la Academica Clinceni, unde a avut evoluţii extrem de apreciate în actuala stagiune. La finalul acestui sezon din play-out, în luna august, Şut se va alătura lotului pregătit de Bogdan Argeş Vintilă pentru a începe pregătirea de vară împreună cu FCSB.

Gigi Becali a dat lovitura. Transfer important reuşit de FCSB

Născut în 1999, în Cocuiba Mare, Adrian Şut a început fotbalul la echipa din comuna natală, apoi a făcut pasul la Liberty Salonta. A debutat în Liga I, în sezonul 2015/2016, când a evoluat în două partide pentru ASA, însă desfiinţarea clubului din Târgu Mureş a făcut ca mijlocaşul central să ajungă la Pandurii Târgu Jiu. A impresionat în liga secundă, unde, ajuns la Academica Clinceni, a reuşit promovarea în Liga I.

 

"Eu căutam în acea perioadă fotbalişti tineri, aveam nevoie de mijlocaşi. Şi uite că Şut a ajuns unul dintre cei mai buni mijlocaşi centrali din România. Am lucrat cu el şi la Jucu, şi la Pandurii, dar îi şi urmăresc fiecare prestaţie la Clinceni. Când l-am adus la Pandurii, împreună cu alţi doi tineri valoroşi, mi s-a mai spus că e prea subţirel, dar nu trebuie să ai fizic de halterofil în fotbal” , a declarat Adrian Iencsi, fostul antrenor al lui Şut de la Pandurii.

  • 4 goluri şi o pasă decisivă a reuşit Adrian Şut în cele 26 de meciuri jucate în acest sezon din Liga I
  • 450 de mii de euro este cota lui Adrian Şut pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare