Experiențe împreună.
You are here:

Transferul la care visează Dennis Man! Super campioana din Europa îl are pe listă. Ar fi al cincilea român din istoria clubului

Transferul la care visează Dennis Man! Super campioana din Europa îl are pe listă. Ar fi al cincilea român din istoria clubului

Serie A

Comentarii

Cluburile din Italia au început să caute fotbalişti pentru următoarea perioadă de transferuri, iar jurnaliştii italieni au făcut un anunţ surprinzător. Dennis Man ar fi ajuns pe lista lui AC Milan, informaţie furnizată înainte de meciul cu Parma, din Serie A.

Dennis Man a fost integralist sâmbătă, în meciul pierdut de Parma în faţa lui AC Milan, echipa despre care jurnaliştii italieni susţin că manifestă un interes pentru fostul fotbalist de la FCSB. 

De când a făcut pasul la Parma, Dennis Man a jucat în 11 meciuri, a marcat cu Benevento şi a oferit o pasă de gol pentru Valentin Mihăilă în victoria cu AS Roma. 

Presa din Italia anunţă că AC Milan e interesată de Dennis Man

De-a lungul timpului, Florin Răducioiu, Cosmin Contra, Cristian Daminuţă şi Ciprian Tătăruşanu au fost românii care au evoluat pentru AC Milan, iar Dennis Man ar putea fi următorul. 

Cel puţin acesta este anunţul făcut de Calciomercatonews.com, care a oferit câteva detalii. Sursa citată anunţă că Dennis Man este "un potenţial candidat de pe lista 'diavolilor' în perioada de transferuri din iarnă". 

AC Milan, care e pe locul secund în Serie A, cu 63 de puncte, cu opt puncte mai puţine decât liderul Inter, caută încă o soluţie pentru atac, în partea dreaptă: "Vor întăriri pe flancul drept al atacului în jurul sumei de 10-15 milioane de euro. AC Milan ar putea aduce acasă un talent", au mai scris italienii despre Dennis Man. 

Dacă va face pasul la clubul de tradiţie din Europa, Dennis Man şi-ar îndeplini un vis. AC Milan a cucerit 18 titluri în Serie A, iar ultima oară a câştigat Champions League în 2007. 

"Dennis Man, născut în 1998, este unul dintre starurile venite din fotbalul din estul Europei şi mai are contract cu Parma până în 2025. Krause (n.r. - patronul Parmei) vrea să-l păstreze pe atacantul tânăr, dar, în cazul unei retrogradări, va fi dificil să-l ţină, ţinând cont de calităţile pe care le are la o vârstă atât de fragedă", a mai scris Calciomercato.

Pentru Telekom Sport, impresarul Giovanni Becali a anunţat ce se întâmplă cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă, în cazul în care Parma va retrograda. 

Echipa antrenată de D'Aversa nu reuşeşte să câştige, iar după 30 de meciuri disputate ocupă locul 19 în Serie A, cu 20 de puncte. Torino ocupă ultimul loc care asigură prezenţa în prima ligă italiană, cu 27 de puncte.

viewscnt
Articole similare
Ce super masina de 250 000 de euro si-a luat Simona Halep cu ocazia logodnei