Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul lui Alexandru Maxim la Beşiktaş a picat! Şefii clubului nu-l vor, deşi anternorul insistă pentru el

Transferul lui Alexandru Maxim la Beşiktaş a picat! Şefii clubului nu-l vor, deşi anternorul insistă pentru el

Stranieri

Comentarii

Sergen Yalcin, antrenorul lui Beşiktaş - campioana Turciei care va juca în Liga Campionilor -, e cucerit de Alexandru Maxim (30 de ani), jucătorul român care a impresionat în sezonul trecut la Gaziantep FK, şi l-a cerut, dar n-a reuşit să-i convingă pe cei din conducerea "Vulturilor". Şefii clubului nu-l vor pe Alexandru Maxim.

Antrenorul unei echipe din Liga Campionlor, cucerit de fotbalistul naţionalei României! Şefii clubului nu-l vor

Alexandru Maxim l-a cucerit pe Sergen Yalcin, antrenorul lui Beştikaş, echipă care va juca în grupele Ligii Campionilor în sezonul viitor după ce a câştgiat campionatul în Turciei. Turcul s-a întâlnit cu conducerea lui Beşiktaş pentru a discuta despre strategia de transferuri, însă se pare că şefii clubului nu-l vor pe Maxim.

Potrivit site-ului olaymedya.com, Sergen Yalcin şi şefii lui Beşiktaş au avut o întâlnire pe 21 iunie, în care s-au discutat posibile transferuri de jucători. Printre numele de pe listă a fost şi cel al lui Alexandru Maxim, jucător pe care tehnicianul turc îl place foarte mult. Sursa citată scrie, însă, că şefii lui Beşiktaş n-au fost de acord cu propunerea lui Sergen, iar transferul lui Maxim a picat.

Alexandru Maxim mai are contract cu Gaziantep FK până în vara lui 2022 şi, în sezonul trecut, a impresionat după ce a marcat de 16 ori şi a livrat trei pase de gol în 41 de partide din toate competiţiile.

Gaziantep FK cere trei milioane de euro pentru transferul lui Alexandru Maxim

După un sezon foarte bun făcut de Alexandru Maxim în Turcia, şefii lui Gaziantep FK vor să facă profit cu fotbalistul român, care mai are doar un an de contract. Cifrele lui Maxim îi ajută să ceară o sumă destul de mare pentru a fi de acord cu despărţirea. Acum o săptămână, presa din Turcia a scris că suma pentru care şefii de la Gaziantep FK ar fi de acord să-l lase pe Alexandru Maxim să plece este de trei milioane de euro.

  • 3,3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Maxim în prezent, potrivit specialişitlor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: alexandru maxim transfer besiktasbesiktas transfer alexandru maximalexandru maxim sergen yalcinalexandru maxim besiktas 

viewscnt
Articole similare