Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul lui Bradley de Nooijer la FCSB rămâne în stand-bye. Ogăraru: ”Nu e chiar potrivit să vorbim despre el”

Transferul lui Bradley de Nooijer la FCSB rămâne în stand-bye. Ogăraru: ”Nu e chiar potrivit să vorbim despre el”

Farul Constanța

Comentarii

George Ogăraru a vorbit despre transferul fundaşului stânga, Bradley de Nooijer, la FCSB, lăsând de înţeles că echipa de pe litoral nu se grăbeşte să îl vândă înaintea dublei cu Gent.

Nu mai este nici o surpriză faptul că finanţatorul celor de FCSB, Gigi Becali, caută cu disperare un fundaş stânga pentru echipa sa, în tentativa de a construi o formaţie competitivă, capabilă să câştige primul campionat din ultimii patru ani.

Cum pista Florin Ştefan pare momentan inaccesbilă, deoarece conducătorii celor de la OSK Sepsi ţin de preţ, Becali şi-a reîndreptat atenţia către echipa naşului său, Viitorul Constanţa. Acesta a mărit oferta la 850.000 de euro şi aşteaptă un răspuns din partea celor două părţi, clubul şi jucători. Cu toate acestea, directorul de scouting şi relaţii internaţionale al constănţenilor, George Ogăraru îndeamnă la răbdare, mai ales că formaţia antrenată de Gică Hagi se pregăteşte de o dublă extrem de interesantă, în turul doi preliminar al Europa League, cu belgienii de la KAA Gent.

"De Nooijer este jucătorul Viitorului şi se pregăteşte pentru această dublă cu Gent. Să vorbim acum despre transferuri, înaintea unui meci aşa important, nu este chiar potrivit", a declarat fostul internaţional.

Afla mai multe despre: george ogararude nooijer 

viewscnt
Articole similare