Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul lui Damjan Djokovic, analizat în direct: „M-a surprins că FCSB a renunţat la el. E un plus pentru Rapid!” | EXCLUSIV

Transferul lui Damjan Djokovic, analizat în direct: „M-a surprins că FCSB a renunţat la el. E un plus pentru Rapid!” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Damjan Djokovic a părăsit-o în această iarnă pe FCSB şi a semnat cu rivala Rapid.

Transferul la Rapid al lui Damjan Djokovic, pus sub lupă în direct la Orange Sport

Mutarea a fost analizată de Nicolae Dică şi Basarab Panduru, iar experţii Orange Sport au ajuns la o concluzie simplă: Transferul este un mare plus pentru giuleşteni. Mai mult decât atât, Dicăa rămas uimit de alegerea făcută de FCSB, mai ales că mijlocaşul croat a evoluat foarte bine pentru liderul din Superligă în începutul de campionat.

Nicolae Dică:M-a surprins că cei de la FCSB au renunţat la Djokovic. A avut jocuri bune şi la FCSB, mai ales în cupele europene. A fost scos apoi din echipă, nu ştiu din ce motiv. Dar este un jucător de lot care te poate ajuta.

Cred că FCSB are nevoie de jucători cu experienţă şi de valoare. Este un plus pentru Rapid, îl văd în primul 11. Va fi unul dintre cei doi mijlocaşi dacă vor juca 4-2-3-1.”

Basarab Panduru: „Djokovic o să fie altul, pentru că e sistemul pe care îl vrea el. Îi vine mănuşă sistemul de la Rapid.”

  • 300.000 de euro este cota de piaţă a lui Damjan Djokovic, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com
  • de 4 ori a câştigat croatul campionatul în România, de fiecare dată în tricoul celor de la CFR Cluj

Afla mai multe despre: damjam djokovicrapidfcsbtransfer 

viewscnt
Articole similare