Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul lui Damjan Djokovic la FCSB, pus sub semnul întrebării: ”Dacă juca bine la Al-Raed, i-ar fi prelungit contractul”

Transferul lui Damjan Djokovic la FCSB, pus sub semnul întrebării: ”Dacă juca bine la Al-Raed, i-ar fi prelungit contractul”

Fotbal intern

Comentarii

FCSB a parafat transferul lui Damjan Djokovic (33 de ani), dar nu toată lumea este încântată de această mutare.

Croatul Damjan Djokovic s-a despărţit de arabii de la Al-Raed după doar un singur sezon şi a ajuns la o înţelegere cu FCSB.

Helmut Duckadam nu crede că Djokovic va confirma la FCSB

Helmut Duckadam este sceptic cu privire la transferul lui Damjan Djokovic la FCSB.

În opinia sa, mijlocaşul croat ar fi primit o propunere de prelungire a înţelegerii cu Al-Raed, dacă saudiţii ar fi fost pe deplin mulţumiţi de evoluţiile sale din sezonul recent încheiat.

  • Damjan Djokovic a bifat 29 de jocuri pentru Al-Raed, în care a marcat două goluri şi a oferit un assist.
  • 300.000 de euro este cota de piaţă a lui Damjan Djokovic, conform transfermarkt.de.

Mie mi-a plăcut Djokovic, dar în perioada aceea bună la CFR. Faptul că nu i-au mai prelungit contractul în Arabia Saudită, pune un semn de întrebare.

Nu ştiu cum a jucat în ultima perioadă. Dacă Djokovic ar fi jucat acolo foarte bine, cred că i-ar fi propus o prelungire cei de la Al-Raed. E aglomeraţie mare acolo pe post la FCSB. A venit şi Băluţă. La cine renunţi?”, a declarat Helmut Duckadam, conform playsport.ro.

  • Patru titluri de campion al României are Damjan Djokovic, toate cu CFR Cluj, în perioada 2018-2021.

În cariera sa, Damjan Djokovic a evoluat pentru ADO Den Haag, Excelsior Rotterdam, Sparta Rotterdam, Spartak Trnava, Monza, Cesena, Bologna, CFR Cluj, Livrono, Ajaccio, Greuther Furth, HNK Rijeka, Rizespor, Adana Demirspor şi Al Raed, până să ajungă la FCSB.

Afla mai multe despre: damjan djokovichemut duckadamal-raed 

viewscnt
Articole similare