Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul lui Harry Kane la Bayern Munchen, în linie dreaptă! „Va fi primul jucător de 100 de milioane din istoria clubului”

Transferul lui Harry Kane la Bayern Munchen, în linie dreaptă! „Va fi primul jucător de 100 de milioane din istoria clubului”
Comentarii

Bayern Munchen este foarte aproape să dea lovitura verii pe piaţa transferurilor şi să-l semneze pe Harry Kane (30 de ani).

Transferul lui Harry Kane la Bayern Munchen, în linie dreaptă! „Va fi primul jucător de 100 de milioane din istoria clubului”

Tabloidul german Bild anunţă mutarea verii! Harry Kane, la Bayern Munchen, în schimbul a 100 de milioane de euro. Gigantul bavarez se află în căutarea unui nou superstar, după ce plecarea lui Lewandowski de acum un sezon a avut consecinţe importante în jocul echipei.

Deşi a reuşit să câştige la limită titlul în Germania, jocul lui Bayern a suferit enorm sezonul precedent, astfel că oficialii clubului vor să aducă un atacant de top pe Allianz Arena.

„Kane va fi primul transfer de 100 de milioane de euro din istoria lui Bayern. Tottenham trebuie să le justifice fanilor cu o sumă mare plecarea jucătorului favorit. Bayern, pe de altă parte, îşi va încălca principiile şi va achita o sumă pentru care, altădată, obişnuia să-i arate pe alţii cu degetul. Vezi Real Madrid sau PSG.

Salariul este ca şi rezolvat. El va prelua cele 24 de milioane de euro anual pe care le câştiga Sadio Mané”, punctează Bild.

  • 280 de goluri a înscris Harry Kane pentru Tottenham în cele 435 de meciuri jucate până acum
  • 90 de milioane de euro esta cota sa de piaţă, conform Transfermarkt.com

OFICIAL | AC Milan, un nou transfer răsunător. ”Killer”-ul lui Bayern a semnat cu gigantul din Italia

AC Milan continuă seria achiziţiilor de top în această vară şi la anunţat oficial pe nigerianul Samuel Chukwueze (24 de ani).

Fotbalistul nigerian Samuel Chukwueze a semnat un acord cu echipa italiană AC Milan, club pentru care va evolua în următorii cinci ani.

Atacantul nigerian Samuel Chukwueze, care a evoluat la echipa spaniolă Villarreal, este noul jucător al grupării AC Milan. Italienii au plătit lui Villarreal 20 de milioane de euro pentru extrema nigeriană.

Chukwueze a evoluat la Villarreal în ultimele şase sezoane, şi are 28 de selecţii şi 4 goluri marcate pentru naţionala Nigeriei.

În anul 2021, Chukwueze a câştigat Europa League alături de echipa spaniolă.

Samuel Chukwueze este al patrulea transfer al verii pentru AC Milan, alăturându-se lui Ruben Loftus-Cheek, Christian Pulisic şi Noah Okafor.

Chukwueze este cel care a oprit drumul lui Bayern Munchen, în sferturile Ligii Campionilor, în sezonul 2021-2022, după ce a marcat golul care a calificat-o pe Villareal în semifinalele competiţiei.

Afla mai multe despre: harry kanebayern munchentottenham 

viewscnt
Articole similare