Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul lui Ianis Hagi la FCSB prinde contur. Mărturisirea făcută de Mihai Teja: "E un jucător extraordinar! Îmi place foarte mult"

Transferul lui Ianis Hagi la FCSB prinde contur. Mărturisirea făcută de Mihai Teja: "E un jucător extraordinar! Îmi place foarte mult"

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul FCSB-ului, Mihai Teja, a mărturisit, sâmbătă, înaintea meciului cu Viitorul, că îl admiră pe căpitanul constănţenilor, Ianis Hagi, şi că l-ar primi cu braţele deschise la echipă.

La 20 de ani, Ianis Hagi este deja unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti ai Ligii 1, fiind evaluat la 3,5 milioane de euro de specialiştii de la Transfermarkt.de. În etapa trecută, contra Craiovei, Ianis Hagi şi-a trecut în cont al nouălea gol în această ediţie a Ligii 1 şi al 11-lea, în toate competiţiile, în 33 de apariţii în acest sezon, cifre care l-au adus în atenţia unor cluburi din Italia, Spania sau Olanda.

Printre echipele care îl doresc pe Ianis se numără şi FCSB, a anunţat finanţatorul vicecampioanei, Gigi Becali, cu două zile înaintea meciului de la Viitorul. Sâmbătă, într-o conferinţă de presă, Teja a comentat afirmaţiile patronului.

"Eu nu vreau să mă refer la preţ, eu doar vorbesc despre Ianis Hagi fotbalistul. Are valoare, e un jucător extraordinar, îmi place foarte mult, are calităţi şi poate să ajungă mult mai sus. Este un alt Ianis Hagi, mă bucur pentru el, îl cunosc de mic şi va ajunge un fotbalist de top.

L-aş îmbrăţişa (n.r. - dacă ar apărea la antrenamentele echipei FCSB). Orice jucător care vine la Steaua, aduce un plus şi are calitate, normal că eşti mulţumit", a declarat Teja.

Meciul dintre Viitorul şi FCSB se joacă duminică, de la 21:00, la Ovidiu, în etapa a şasea a play-off-ului Ligii 1. Partida va putea fi urmărită în direct la Telekom Sport 1 şi pe site-ul telekomsport.ro, în format live video.

"Se ştie că este un joc foarte greu cu Viitorul, o echipă care joacă un fotbal bun, o echipă care a demonstrat şi în jocurile de Cupă şi în campionat. De când s-a calificat în playoff a avut evoluţii foarte bune. Şi înainte, dar în ultimele meciuri a avut evoluţii foarte bune. Va fi un meci greu, un meci în care trebuie să mergem să câştigăm, este clar, şi sper să iasă un meci frumos, un meci spectaculos.

Cum îl ştiu pe Gică Hagi, îşi doreşte să câştige fiecare meci. Nu există titulari şi nu există rezerve la Gică, aşa cum gândeşte. Şi aţi văzut că de fiecare dată nu există echipa întâi, echipa a doua. Acolo există 30 de copii în lot şi fiecare intră şi îşi face treaba foarte bine. Nu există titulari, nu există rezerve. Cei care intră joacă la fel de bine ca ceilalţi", a mai spus Teja.

Afla mai multe despre: ianis 

viewscnt
Articole similare