Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul lui Ianis Hagi la Rangers poate pica. Steven Gerrard a explodat: "O mizerie absolută!"

Transferul lui Ianis Hagi la Rangers poate pica. Steven Gerrard a explodat: "O mizerie absolută!"

Stranieri

Comentarii

Există şanse bune ca sezonul în Scoţia să fie îngheţat complet, scrie The Guardian. Un detaliu care l-a făcut pe Steven Gerrard să îsi piardă cumpătul.

Măsura s-a luat deja la nivelul ligilor ineferioare din Scoţia şi s-ar putea răsfrânge şi la nivelul Scottish Premier League.

Managerul echipei lui Ianis Hagi, Steven Gerrard a reacţionat imediat şi a făcut-o pe un ton neobişnuit pentru el: "Din afară, ceea ce se întâmplă la Liga Profesionistă de Fotbal din Scoţia pare o mizerie absolută!”

La ce face trimitere Gerrard? Decizia ca sezonul la nivelul ligilor inferioare să fie îngheţat a venit ca urmare a unui vot în cadrul Ligii Profesioniste din Scoţia. Fostul mare jucător de la Liverpool a solicitat o investigaţie asurpa modului în care s-a desfăşurat şedinţa, după ce Dundee United şi Raith Rovers au fost desemnate câştigătoare în ligile inferioare.

Managerul echipei lui Ianis Hagi se aşteaptă ca decizia să devină valabilă şi la nivelul primei ligi, ceea ce ar face ca Celtic să fie campioană şi în acest sezon.

Celtic are 13 puncte peste Rangers, cu un meci în plus faţă de echipa lui Ianis Hagi. O astfel de decizie poate afecta şi financiar gruparea de pe Ibrox Park, care s-ar putea vedea nevoită să nu mai plătească banii ceruţi de Genk pentru Ianis Hagi, aproximativ 5 milioane de euro.

 

 

Afla mai multe despre: ianis hagisteven gerrard 

viewscnt
Articole similare