Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul lui Mbappe, un dezastru financiar pentru Real Madrid. Rivalul Joan Laporta îl face praf pe Florentino Perez: "Va distruge vestiarul"

Transferul lui Mbappe, un dezastru financiar pentru Real Madrid. Rivalul Joan Laporta îl face praf pe Florentino Perez: "Va distruge vestiarul"

Real Madrid

Comentarii

Preşedintele clubului FC Barcelona, Joan Laporta, consideră că sosirea starului francez Kylian Mbappe la Real Madrid, în vară, va genera probleme şi va forţa plecarea unei alte vedete a rivalei din La Liga.

Întrebat, în cadrul unui amplu interviu acordat cotidianului El Mundo Deportivo, dacă o invidiază pe Real Madrid pentru transferul lui Mbappe, Laporta a răspuns: "Nu, deloc, deloc. Am intuiţie, acolo au o problemă. Trebuie să vinzi un jucător (dacă soseşte Mbappe), nu-i aşa? Pentru că nu vor juca amândoi pe acelaşi post. Şi sunt, de asemenea, jucători foarte marcanţi. Vorbim despre cifrele care vor fi, iar asta va distruge vestiarul cu siguranţă. Ăsta nu este un cadou".

Laporta s-a referit la faptul că Mbappe evoluează de obicei în banda stângă, acolo unde Real Madrid îl are deja pe brazilianul Vinicius Junior, unul dintre jucătorii de bază ai echipei pregătite de Carlo Ancelotti.

Kylian Mbappe a decis să nu îşi prelungească contractul cu echipa franceză Paris Saint-Germain, scadent la finalul acestui sezon, iar presa spaniolă a anunţat deja că jucătorul a ajuns la un acord cu Real Madrid, club la care urmează să evolueze din sezonul viitor.

Afla mai multe despre: mbappelaporta 

viewscnt
Articole similare