Experiențe împreună.
You are here:

Transferul lui Mbappe zguduie lumea fotbalului! Campionul mondial a confirmat: ”Mutarea s-a făcut” Unde va juca starul lui PSG

Transferul lui Mbappe zguduie lumea fotbalului! Campionul mondial a confirmat: ”Mutarea s-a făcut” Unde va juca starul lui PSGgalerie foto

PSG

Comentarii

Kylian Mbappe se apropie de Real Madrid. Mai toate informaţiile converg către direcţia Chamartin. Ultima vine de la fotbalistul Adil Rami.

Cotidianul AS aruncă bomba: ”Mbappe, drum liber spre Real Madrid”. Unul dintre ziarele de casă ale clubului blanco îşi bazează informaţia pe propriile surse, dar şi pe declaraţiile fotbalistului Adil Rami, jucător activ la Boavista şi fost jucător în naţionala Franţei, dar şi la cluburi importante precum AC Milan, Sevilla, Valencia, Olympique Marseille sau Fenerbahce.

Ajuns la 34 de ani, Rami, fotbalist cu 36 de selecţii în prima reprezentativă a Franţei şi campion mondial în 2018 cu naţionala ”Cocoşului Galic” a declarat pentru RMC: ”Mbappe la Real Madrid? Eu cred că transferul s-a făcut deja. Discuţiile pentru prelungirea contractului său cu PSG s-au blocat, ceea ce pare un semn foarte clar. Am impresia că îl şi deranjează să vorbească despre acest subiect. Iar când te deranjează ceva de genul ăsta, înseamnă că nu vrea să mai ştie nimic despre ei” a asigurat fostul internaţional francez, pentru RMC Sport.

 

 

Spaniolii au confirmat acum câteva zile: ”Kylian Mbappe şi-a dat acordul pentru a juca la Real Madrid”

Potrivit Cuatro, Florentino Perez personal este cel care se ocupă ca transferul secolului pentru Real Madrid să se producă din stagiunea viitoare.

Real Madrid ştie deja că Mbappe vrea să joace pe Santiago Bernabeu, iar discuţiile pentru transferul super starului francez ar fi intrat în faza decisivă. ”Având acceptul fotbalistului, Florentino Perez ştie că 50% din transfer este ca şi rezolvat” anunţă televiziunea citată.

”Cu acordul jucătorului în buzunar, Real Madrid pleacă din poziţie avantajoasă la negocierile cu PSG, iar surse din cadrul clubului au mărturisit sursei citate că acest transfer trebuie să se facă fără vreo greşeală. Oficialii blanco ştiu că un astfel de transfer se face prin rezolvarea micilor detalii” anunţa sursa citată.

Real Madrid strânge deja fonduri pentru transferul galatic al francezului. În această vară, Florentino Perez a vândut jucători de peste 100 de milioane de euro, fără să achiziţioneze un alt fotbalist. Pandemia de coronavirus a afectat financiar Madridul, dar finanţele blanco sunt gestionate de un titan al acestui domeniu, iar Florentino Perez pregăteşte pentru vara viitoare marea lovitură.

 

viewscnt
Articole similare
Unde se află atleta din Belarus forțată să se întoarcă la Minsk de la Jocurile...