Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul lui Moruţan, în linie dreaptă! A venit la Bucureşti pentru negocieri şi a plecat mulţumit, dar "se mai gândeşte"

Transferul lui Moruţan, în linie dreaptă! A venit la Bucureşti pentru negocieri şi a plecat mulţumit, dar "se mai gândeşte"

Superliga

Comentarii

Transferul lui Olimpiu Moruţan la FCSB pare acum doar o chestiune de timp, după ce formaţia patronată de Gigi Becali s-a înţeles cu FC Botoşani în privinţa sumei de transfer, iar fotbalistul a venit la Bucureşti pentru a-şi negocia contractul cu Valeriu Argaseala.

Jucătorul de 18 ani a plecat mulţumit de la negocieri, precizând că FCSB i-a respectat toate dorinţele, dar totuşi nu a semnat şi a cerut răgaz până la mijlocul săptămânii viitoare pentru a lua o decizie.

Moruţan îşi doreşte să meargă la o echipă unde să aibă şansa să evolueze meci de meci, o garanţie pe care la FCSB nu o poate avea. Din acest motiv, foate probabil varianta aleasă de cele două parţi va fi ca mijlocaşul să rămână la Botoşani până la finalul campionatului şi să facă trecerea la vicecampioană din vară.

"Încă nu am semnat. O să mă mai gândesc. Miercuri vin cu un răspuns concret. Ne-am înţeles la tot. Vreau să vorbesc şi cu familia. O să răâan până în vara la Botoşani. Aşa am discutat. Orice jucător îşi doreşte să joace în Europa League sau în Champions League, dar trebuie să o iau pas cu pas şi vom vedea din vară. Dacă voi veni din vară, voi veni la un club mare, important", a declarat Olimpiu Morutan, citat de sport.ro.

Afla mai multe despre: morutanfcsbtransfer 

viewscnt
Articole similare