Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul lui Răzvan Marin la Ajax, doar începutul! El va fi următorul jucător român vândut pe bani mulţi: "Are cifre de Champions League"

Transferul lui Răzvan Marin la Ajax, doar începutul! El va fi următorul jucător român vândut pe bani mulţi: "Are cifre de Champions League"

Fotbal intern

Comentarii

Fostul internaţional George Ogăraru (39 de ani), acum director de scouting al clubului Viitorul, crede că, după Răzvan Marin, Ianis Hagi va fi următorul jucător român care se va transfera pe bani mulţi.

Fostul fundaş dreapta, care a jucat la Ajax între 2006 şi 2010, este de părere că transferul mijlocaşului Răzvan Marin de la Standard Liege la formaţia olandeză, pentru 12 milioane de euro, este doar începutul. Ogăraru pariază pe Ianis Hagi.

"Mie îmi place foarte mult Ianis. Îmi place, sunt înnebunit după Ianis. E un jucător extraordinar, un jucător cu ambele picioare, un număr 10, un lider, un jucător care, practic, duce în spate responsabilitatea unei echipe. Şi nu de anul acesta, ci de la o vârstă fragedă. Şi-a asumat acest rol, are nişte cifre extraordinare. Numai la ultimul meci în care a jucat a atins mingea de peste 50 de ori, din poziţie de număr 10, şi a alergat 11,6 kilometri. Astea sunt cifre de Champions League, aplicate în campionatul României.

Personal, e părerea mea, România are viitor prin Ianis Hagi. De nivel foarte mare. Nu vreau să menţionez Ajax sau alte nume. De nivel de Champions League. Eu cred că i s-ar potrivi mănuşă. E un jucător cerebral, un jucător care face diferenţa, un pasator extraordinar, polivalent, a jucat pe toate posturile unde a fost nevoie. E un jucător care poate să joace la nivel înalt şi e obişnuit şi îi place presiunea. Cu cât e presiunea mai mare, cu atât este mai ridicată performanţa lui", a spus George Ogăraru, la Telekom Sport.

Miercuri, George Ogăraru şi Gheorghe Hagi vor asista la meciul dintre Ajax şi Juventus, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, partidă care va putea fi urmărită în direct la Telekom Sport 2.

Afla mai multe despre: tineret 

viewscnt
Articole similare