Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul lui Ştefănescu la Rapid, o „ţeapă” financiară? „Stai, mă, puţin! Valorează un milion? Nu valorează nimic, îţi zic eu!” | EXCLUSIV

Transferul lui Ştefănescu la Rapid, o „ţeapă” financiară? „Stai, mă, puţin! Valorează un milion? Nu valorează nimic, îţi zic eu!” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Marius Ştefănescu (24 de ani), extrema celor de la Sepsi, se află pe radarul celor de la Rapid.

Transferul lui Ştefănescu la Rapid, o „ţeapă” financiară?

În ultima vreme au apărut informaţii conform cărora cei de la Sepsi doresc să obţină undeva la un milion de euro pentru transferul lui Ştefănescu. Preţul a fost analizat în emisiunea Orange Sport, mai ales că echipele din România preferă să aducă jucători liberi de contract pentru a economisi bani.

Dan Udrea: ”Leonid Istrati spunea: nu ştiţi să alegeţi jucătorii când îi aduceţi la echipe. Supraevaluaţi jucătorii pe care îi credeţi buni, într-o ligă slabă. Sunt mii de jucători liberi, care au valoare mare pentru nivelul ăsta”.

Emil Grădinescu: ”Problema este la noi, pentru că noi nu creştem juniori. Nu avem cum, pentru că piaţa e blocată. Şi pentru că lumea fotbalului este populată de o mulţime de netrebnici”.

Bogdan Cosmescu: ”Ştefănescu acum... Rapid trebuie să dea cam un milion să-l ia. Băi, stai, mă, puţin! Ştefănescu valorează un milion? Nu valorează nimic, Emile, îţi zic eu. Când dă şuturile alea de-i omoară pe ăia prin tribune, nu valorează nimic”, a închis discuţia comentatorul Orange Sport.

Cine arbitrează meciurile Poli Iaşi - Hermannstadt şi U Cluj - Rapid, duminică, în direct la Orange Sport

Arbitrii Andrei Moroiţă şi Iulian Călin vor abitra meciurile care vor avea loc, duminică, în etapa a doua a Superligii.

Andrei Moroiţă va arbitra meciul Poli Iaşi - FC Hermannstadt, de la ora 18.30.

La meciul Universitatea Cluj - Rapid, arbitru va fi Iulian Călin. Meciul va fi de la ora 21.30.

Ambele partide vor fi transmise în direct la Orange Sport 1 şi LIVE VIDEO pe www.orangesport.ro

Afla mai multe despre: marius stefanescurapidsepsisuperliga 

viewscnt
Articole similare