Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul lui Tiago Ferreira a intrat în impas! Portughezul a făcut scandal după ce Bălaşa a semnat cu Craiova

Transferul lui Tiago Ferreira a intrat în impas! Portughezul a făcut scandal după ce Bălaşa a semnat cu Craiova
Comentarii

FCSB şi U Craiova au făcut schimbul verii în fotbalul românesc. Mihai Bălaşa s-a dus în Bănie, în timp ce la FCSB trebuie să ajungă Tiago Ferreira, dar lucrurile s-au complicat după ce Bălaşa a fost prezentat oficial la U Craiova.

Mihai Bălaşa (24 de ani) a semnat joi cu U Craiova şi a fost în tribune la meciul pierdut în Europa League împotriva grecilor de la AEK Atena. În mod normal, Tiago Ferreira ar fi trebuit să plece la Bucureşti pentru a semna contractul cu FCSB, aşa cum a fost înţelegerea dintre Becali şi Rotaru. 

Aparent, portughezul nici nu vrea să audă de FCSB, informează GSP. Aceeaşi sursă menţionează că Ferreira este sigur pe decizia lui, chiar dacă a fost ameninţat de oficialii de la Craiova că va fi trimis la echipa a doua, în Liga a 3-a, dacă nu se conformează. 

Ferreira, în vârstă de 26 de ani, joacă din 2017 la U Craiova, fiind transferat de la Uniao Madeira. Crescut de Boavista şi FC Porto, fundaşul central este cotat la 900.000 de euro. Recent, finanţatorul Craiovei, Mihai Rotaru, l-a luat în colimator pe portughez din cauza evoluţiilor sale mai puţin convingătoare. 

”Amândouă echipele au ieşit câştigate. Pe mine nu mă mai interesa Bălaşa, trebuia să-i dau şi salariul degeaba. Am scăpat de salariul lui şi câştig un jucător care, nu ştiu, o fi sau nu o fi! Rotaru a propus, a zis că eu scap de un jucător, el scapă de unul. Poate Bălaşa se resetează şi o să fie extraordinar acolo, nu ştiu. Eu cred că ambele părţi au câştigat. Am făcut afacerea la secundă, nici nu am stat să gândesc”, a declarat Gigi Becali despre schimbul cu U Craiova. 

Afla mai multe despre: tiago ferreirafcsbu craiova 

viewscnt
Articole similare