Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Transferul meu la Real Madrid era gata în proporţie de 80%” Dezvăluirile lui Francesco Totti: ”Mi-au oferit mai mult decât voiam eu”

”Transferul meu la Real Madrid era gata în proporţie de 80%” Dezvăluirile lui Francesco Totti: ”Mi-au oferit mai mult decât voiam eu”

Real Madrid

Comentarii

Într-un interviu acordat pentru Revista Liberoo, Francesco Totti a dezvăluit că a fost la un pas de un transfer de senzaţie la Real Madrid

”Să zicem că 80% am fost jucătorul lui Real Madrid. Au fost ceva probleme cu preşedintele, dar din alte motive, nu care ţineau de mine. Din punctul meu de vedere era ok, Real Madrid mi-a oferit mai mult decât voiam eu” a mărturisit Francesco Totti.

”Nu am respins oferta. M-am gândit, m-am gândit mult. Cum ţi-am zis, 80% eram acolo. Soţia mea îmi spunea şi ea: las totul şi vin cu tine. Am luat împreună decizia” povesteşte Totti, unul dintre puţinii adversari care au cules aplauze în picioare pe Santiago Bernabeu, din partea fanilor blanco, după o reprezentaţie de excepţie în tricoul Romei.

”M-am gândit la fani, m-am gândit la familie. Am decis să fac ceva diferit de ceea ce fac alţi fotbalişti. Mulţi ar fi plecat imediat la Real Madrid, Barcelona, Bayern Munchen. Eu m-am simţit altfel. Eram foarte bun, dar şi diferit pentru că mă vedeam jucând în acelaşi tricou mereu” a mai povestit Totti.

Francesco Totti a rămas în cele din urmă la AS Roma. Chiar şi-aşa, a primit din nou aplauze de la fanii Realului, la ultimul meci disputat pe Bernabeu. El este cel mai bun marcator din istoria clubului AS Roma şi cel mai utilizat jucător din toate timpurile care a îmbrăcat tricoul romanilor.  L'Ottavo Re di Roma a jucat toată cariera în tricoul echipei sale de suflet, pentru care a debutat în 1992.

Afla mai multe despre: francesco tottias romareal madrid 

viewscnt
Articole similare