Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul pentru care Becali negociază în mare secret: ”Nu vă spun cine mi-a zis!” Costă 3 milioane de euro şi joacă în Danemarca

Transferul pentru care Becali negociază în mare secret: ”Nu vă spun cine mi-a zis!” Costă 3 milioane de euro şi joacă în Danemarca

Superliga

Comentarii

Gigi Becali este interesat să transfere un atacant de persectivă, care joacă pentru naţionala de tineret a României. Însă omul de afaceri s-a izbit până acum de preţul pe care-l cer cei de la Esbjerg pentru Adrian Petre.

Adrian Petre este unul dintre tinerii jucători români interesanţi. Atacantul de 21 de ani a devenit jucător de bază la Esbjerg, în Danemarca, unde s-a transferat în vara lui 2017. În plus, a reuşit să impresioneze şi la naţionala de tineret, de fiecare dată când Mirel Rădoi a apelat la serviciile sale.

Calităţile lui Adrian Petre au fost remarcate şi de Gigi Becali, care ar vrea să-l aducă la FCSB. Într-un interviu pentru presa din Danemarca, Jimmi Nagel Jacobsen - directorul sportiv al lui Esbjerg - a recunoscut că FCSB este interesată, dar a refuzat să ofere prea multe detalii. În schimb, a subliniat că poate fi vândut dacă Gigi Becali este de acord cu pretenţiile financiare ale echipei daneze:

”Nu o să vă spun de la cine am auzit (n.r. despre interesul FCSB-ului pentru Adrian Petre). Dacă cineva ne-a contactat, facem totul cu o discreţie completă. Când ai un golgheter există întotdeauna întrebări despre el, din când în când. Ar fi fost ciudat să nu existe şi despre Petre. Este un golgheter, s-a descurcat bine la noi şi la naţionala ed tineret. Suntem foarte fericiţi că-l vom avea pe Petre încă doi ani (contractul este până în 2021), dar, la preţul corect, totul este de vânzare în lumea asta”, a declarat Jimmi Nagel Jacobsen, directorul sportiv al lui Esbjerg.

Gigi Becali a vrut şi în vară să-l transfere pe Adrian Petre, însă cei de la Esbjerg au cerut atunci trei milioane de euro, sumă pe care a considerat-o mult prea mare. Recent, Narcis Răducan a recunoscută şi Adrian Petre este în continuare o ţintă pe FCSB, dar depinde de preţ.

Afla mai multe despre: adrian petre 

viewscnt
Articole similare