Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul ratat de FCSB din cauza unei "glume" a lui Becali. "Cu aşa ceva nu se râde!" Dezvăluirea lui Mansour

Transferul ratat de FCSB din cauza unei "glume" a lui Becali. "Cu aşa ceva nu se râde!" Dezvăluirea lui Mansour

Superliga

Comentarii

Revenit în fotbalul românesc în acest an, Mansour Gueye (32 de ani) a rememorat într-un interviu un moment petrecut în cea mai bună perioadă a carierei sale, cea petrecută la Timişoara, la mijlocul anilor 2000.

Atunci, Mansour era poreclit "omul foarfecă" datorită golurilor marcate din execuţii spectaculoase în partide cu Steaua şi Dinamo, a fost la un pas de un transfer la echipa lui Gigi Becali.

Atacantul Ripensiei spune că totul a picat din cauza declaraţiilor făcute în acea perioadă de patronul FCSB. Mai exact, trimiterile făcute de afacerist la religia musulmană a atacantului. Atunci, Becali declara că Mansour poate ajunge în Ghencea doar dacă va trece la ortodoxie. O "glumă" care nu se face, în opinia atacantului.

"Gigi e prietenul meu. Mi-ar plăcea să-l mai văd faţă în faţă. Păcat că n-am ţinut legătura, că nu s-a concretizat acel transfer. Am trăit momente frumoase la Timişoara, apoi oricine îşi doreşte să ajungă la Steaua, la Dinamo. Au trecut....M-am enervat pentru că a făcut o glumă care nu se face. Cu religia. A zis că dacă vreau la Steaua, să renunţ la religia musulmană şi să trec la ortodoxie. Ulterior, a spus că a glumit, dar ce glumă e asta? Nu se râde cu astfel de detalii! Când am auzit, mi s-a întunecat mintea. Eram foarte aproape de a bate palma, vorbeam mult, actele erau făcute. Voiam să vin din tot sufletul, deja mă gândeam la antrenamente" a declarat Mansour într-un interviu acordat pentru Gazetă.

Produs al lui Servette Geneva, Mansour a ajuns în Timişoara în 2004. Mansour i-a cucerit rapid pe suporterii timişoreni cu evoluţiile pe care le-a avut în tricoul alb-violeţilor de la Poli.

În cariera sa, atacantul a mai trecut pe la formaţii precum Ordobasy (Kazahstan), Hajer (Arabia Saudită) sau Lokomotiv Plovdiv (Bulgaria). În această vară, atacantul a semnat cu Ripensia Timişoara.

Afla mai multe despre: mansourtransfertimisoarafcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare