Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul refuzat de Billel Omrani, deşi nu şi-a prelungit contractul cu CFR: "Nu a vrut să meargă"

Transferul refuzat de Billel Omrani, deşi nu şi-a prelungit contractul cu CFR: "Nu a vrut să meargă"

CFR Cluj

Comentarii

Billel Omrani (28 de ani), atacantul CFR-ului, a refuzat o ofertă primită din Coreea, de la Ulsan Hyiundai. Cristi Balaj, preşedintele CFR-ului, a dezvăluit că francezul "nu a vrut să meargă" şi a dezvăluit şi motivul pentru care Omrani a rămas pe loc.

Transferul refuzat de Billel Omrani, deşi nu şi-a prelungit contractul cu CFR: "Nu a vrut să meargă"

Aflat în ultimele luni de contract cu CFR Cluj, Billel Omrani a primit mai multe oferte din străinătate, dar şi de la FCSB. Echipa din China, Turcia sau Coreea l-au dorit pe Omrani. Ulsan Hyiundai a fost refuzată de Billel Omrani, care n-a vrut să se transfere în Coreea.

Cristi Balaj, preşedintele lui CFR Cluj, a dezvăluit oferta refuzată de Billel Omrani, chiar dacă nu şi-a prelungit contractul cu CFR Cluj: "E jucătorul CFR-ului până în vară. E atras de Cluj, de echipă, de suporteri, de stadion, Nu putem să oferim ce oferă o echipă din Arabia, China. Nicio echipă din România nu poate să satisfacă pretentiile financiare pe care le poate oferi China. Noi tot discutăm cu el. Este montat, concentrat.

Au fost şi discuţii din Coreea. Nu a vrut să meargă. A zis că vrea să rămână la CFR Cluj, îi place aici. Are un nivel de inteligenţă mare, dar uneori ne este greu să îl înţelegem", a spus Cristi Balaj, conform Pro X.

Balaj a dezvăluit şi motivul pentru care Omrani ezistă să plece de la Cluj: "El se simte bine. Are o parteneră de viaţă cu care se simte bine. E studentă la Medicină. Ne bucurăm şi pentru el, şi pentru noi. El tot la CFR va reveni indiferent unde se va transfera", a declarat Cristi Balaj.

  • 7 - şapte goluri şi opt pase de gol a strâns Billel Omrani în 36 de meciuri jucate cu CFR Cluj în toate competiţiile acestui sezon

Afla mai multe despre: billel omranitransfercoreeabalajcfr cluj 

viewscnt
Articole similare