Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul secolului în NBA! Lebron James, în aceeaşi echipă cu Stephen Curry şi Kevin Durant

Transferul secolului în NBA! Lebron James, în aceeaşi echipă cu Stephen Curry şi Kevin Durant

Sporturi

Comentarii

Se întrevede un nou ”dream team” în baschetul din Statele United. Lebron James va rămâne în postura de jucător liber de contract la vară, iar multe echipe din NBA sunt interesate de semnătura lui.

James a revenit în anul 2014 la Cleveland Cavaliers după ce a evoluat 4 ani la Miami Heat, alături de care a câştigat două titluri: 2012 şi 2013. 

Lebron s-a întors cu scopul de a câştigat titlul alături de Cavs, echipă care l-a draftat în 2003. A reuşit acest lucru în 2016, însă în 2017 Cavaliers a fost distrusă în finală cu 4-1 de Golden State Warriors. Pentru Lebron actualul sezon poate fi ultimul la Cavs, în vară va deveni liber de contract!

Surprinzător, Golden State Warriors îl doreşte pe super baschetbalistul american. Lebron nu ar spune nu unei mutări şi, conform presei americane, ar fi spus că ia în calcul o mutare în Golden State dacă vor reuşi să îi plătească salariul. 

Warriors trebuie să facă puţină curăţenie pentru a-i face loc lui James. Mai exact, Golden State trebuie să renunţe la doi jucători: Klay Thomspon şi Shaun Livingston.

Afla mai multe despre: jamestransfercurry,  

viewscnt
Articole similare