Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul secolului: Messi în MLS, adversar cu Zlatan şi Mitriţă! Cine vrea să îl aducă în America pe decarul de la Barcelona

Transferul secolului: Messi în MLS, adversar cu Zlatan şi Mitriţă! Cine vrea să îl aducă în America pe decarul de la Barcelona

FC Barcelona

Comentarii

Plecarea lui Lionel Messi (32 de ani) de la Barcelona devine un subiect tot mai dezbătut în ultima perioadă, mai ales după ce s-a aflat că Messi poate pleca liber de contract la finalul sezonului. Un club din Statele Unite ale Americii este pregătit să încerce aducerea starului din Argentina peste ocean.

Dezvăluirea a fost făcută de jurnalistul Xavi Campos de la Radio Catalunya, conform căruia Inter Miami, clubul finanţat de David Beckham, ar vrea să îl aducă pe Lionel Messi în MLS odată ce acesta decide să plece de la Barcelona. Mai mult decât atât, Mundo Deportivo susţine că argentinianul chiar ia în considerare această mutare. 

Totodată, Messi mai ia în calcul opţiunea de a se retragere la primul club pentru care a jucat, la juniori, Newell's Old Boys, din Argentina. 

MESSI POATE PLECA LIBER DE CONTRACT DE LA BARCELONA

Contractul pe patru sezoane semnat de Messi în 2017 conţine o clauză prin care el poate pleca înainte de ultimul an contract. Cotidianul El Pais a scris că jucătorul şi-a rezervat opţiunea de a părăsi gruparea catalană dacă doreşte până în 2021, la final de sezon. El Pais a notat că Messi îşi poate rezilia contractul semnat în 2017 în orice an la 30 iunie, totul depinzând de ce doreşte şi cum se simte în momentul respectiv. Messi nu vrea deocamdată să negocieze o nouă prelungire a contractului cu FC Barcelona.

Chiar şi în cazul utopic în care Messi va pleca liber de contract de la Barcelona, va fi extrem de greu pentru Inter Miami să îl aducă pe starul argentinian. Messi încasează un salariu anual de 40 de milioane de euro, ceea ce nu s-a întâmplat niciodată în MLS, din cauza regulilor competiţiei. Clubul lui David Beckham va intra în Major League Soccer începând cu 2020. 

Afla mai multe despre: messi 

viewscnt
Articole similare