Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul suprem la CFR Cluj! Titularul din naţionala României, dorit pentru titlul Ligii 1. Prima reacţie oficială şi ultimele detalii

Transferul suprem la CFR Cluj! Titularul din naţionala României, dorit pentru titlul Ligii 1. Prima reacţie oficială şi ultimele detalii

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul Edi Iordănescu are nevoie de transferuri, pentru a construi o echipă care să se lupte cu şanse reale la titlul Ligii 1, cu FCSB şi U Craiova. CFR Cluj nu a oficializat niciun transfer, iar în ultima perioadă a negociat pentru titularul din naţionala României, Alexandru Creţu (28 de ani). Recent, clubul Maribor a oferit o primă reacţie oficială.

CFR Cluj nu a reuşit să transfere niciun fotbalist în această iarnă, în schimb i-a cedat pe Ivica Zunic, Jakub Vojtus şi Ionuţ Rus. Sâmbătă, campioana îl aşteaptă să semneze pe un fost adversar al României din barajul pentru EURO. 

Prima reacţie oficială în cazul transferului lui Alexandru Creţu la CFR Cluj

Edi Iordănescu a recunoscut că are nevoie de întăriri în zona centrală a terenului, după plecările lui Bordeianu şi Djokovic. CFR Cluj a căutat un mijlocaş central, care să se ocupe de faza defensivă, iar campioana s-a orientat spre titularul naţionalei României, Alexandru Creţu. 

„Da, sunt şanse mari să fie facut transferul, negocierile sunt pe ultima sută de metri„, a spus impresarul Zvonko Milojkovici, cel care-l reprezintă pe Alexandru Creţu, conform Gazetei Sporturilor. 

La o săptămână distanţă de la anunţul făcut de agent, clubul Maribor a reacţionat. Directorul sportiv al lui Maribor a lăsat de înţeles că echipa din Slovenia ar fi fost de acord: "Dacă agentul a spus asta, înseamnă că aşa este, dar nu s-a ajuns la o înţelgere. Tot ce pot spune e că nu e din cauza noastră", a susţinut oficialul lui Maribor, Oliver Bogatiniv. 

Conform informaţiilor apărute, CFR Cluj ar fi urmat să-l transfere pe mijlocaşul central în schimbul sumei de 250.000 de euro. Totuşi, campioana României ar putea aştepta până în vară, atunci când l-ar putea liber de contract pe Alexandru Creţu. 

Perioadă perfectă pentru Alexandru Creţu. E dorit de CFR Cluj şi a ajuns titular în naţională

Fotbalistul lui Maribor a fost surpriza selecţionerului Mirel Rădoi la ultimele meciuri de anul trecut ale naţionalei. Alexandru Creţu a fost titular în sistemul lui Rădoi, iar mijlocaşul nu a dezamăgit. 

Fotbalistul dorit de CFR Cluj a plecat din România în 2017, de la Poli Iaşi, cu destinaţia NK Olimpija Ljubljana, iar un an mai târziu a făcut pasul la Maribor, cu care a devenit campion al Sloveniei. 

În acest moment, pe postul de mijlocaş defensiv CFR Cluj îi poate folosi pe: William Soares, Ovidiu Hoban, Cătălin Itu şi Luis Aurelio. 

Afla mai multe despre: alexandru cretualexandru cretu cfr clujcfr clujtransferuri cfr cluj 

viewscnt
Articole similare