Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul URIAŞ care opreşte haosul de la FCSB. Becali dă o lovitură istorică şi îşi vinde vedeta pe o sumă ameţitoare pentru Liga I

Transferul URIAŞ care opreşte haosul de la FCSB. Becali dă o lovitură istorică şi îşi vinde vedeta pe o sumă ameţitoare pentru Liga I

FCSB

Comentarii

FCSB traversează o perioadă extrem de dificilă şi a ajuns la cel de-al treilea antrenor în actualul sezon, după ce Toni Petrea l-a înlocuit pe Edward Iordănescu.

FCSB s-a despărţit cu scandal de Edward Iordănescu, iar Gigi Becali l-a adus din nou la echipă pe Toni Petrea, care a revenit pe banca vicecampioanei României după mai puţin de şase luni de la precedenta experienţă. Deşi atmosfera este extrem de agitată în vestiarul FCSB-ului, Gigi Becali speră ca mutarea sa să-i aducă echipei primul titlu de campioană după o aşteptare de şapte ani.

În 2015 a luat FCSB ultima dată titlul în Liga I. Constantin Gâlcă era atunci antrenorul roş-albaştrilor, iar în următoarele sezoane, deşi s-au aflat nume importante pe banca tehnică, precum Mirel Rădoi, Laurenţiu Reghecampf sau Mihai Teja, FCSB a pierdut rând pe rând lupta pentru titlu cu Astra Giurgiu, cu FC Viitorul şi cu CFR Cluj, campioana ultimelor patru sezoane.

Latifundiarul din Pipera crede cu tărie într-un posibil succes al echipei sale la finalul sezonului, în ciuda faptului că FCSB poate rămâne, în iarnă, fără unul dintre cei mai importanţi jucători din cadrul lotului. Aşa cum l-a pierdut pe Dennis Man, la începutul acestui an, Gigi Becali este foarte aproape să se despartă şi de Octavian Popescu.

Mijlocaşul de 18 ani este dorit insistent de Galatasaray, iar presa din Turcia notează că Fatih Terim i-a rugat chiar pe cei doi români pe care îi are sub comandă să ia legătura cu Octavian Popescu şi să-l convingă pe acesta să plece de la FCSB.

"Suntem foarte fericiţi aici. Avem o mulţime de suporteri. Şi, mai presus de toate, Galatasaray ar fi locul perfect pentru dezvoltarea ta ca jucător" , i-ar fi transmis Moruţan şi Cicâldău lui Octavian Popescu.

  • Două assisturi şi patru goluri a reuşit Moruţan în cele 21 de meciuri jucate pentru Galatasaray în actualul sezon, în toate competiţiile, în timp ce Alexandru Cicâldău are o pasă decisivă şi trei goluri în cele 18 partide bifate în această stagiune

Deşi Octavian Popescu este interesat de un eventual transfer la Galatasay, mutarea poate pica din cauza sumei uriaşe cerute de Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a mai refuzat în acest an o ofertă de 10 milioane de euro pentru mijlocaşul de 18 ani, însă presa din Turcia anunţă că Galatasaray este dispusă să ofere o sumă chiar şi mai mare.

Gigi Becali şi-a anunţat intenţiile de a-l vinde pe Octavian Popescu în schimbul sumei de 30 de milioane de euro, însă oferta venită din partea clubului Galatasaray pare a fi pe placul latifundiarului din Pipera.

Afla mai multe despre: fcsbsteauagigi becali 

viewscnt
Articole similare