Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul uriaş care se poate face în această iarnă! Forţează aducerea jucătorului cu clauză de 700 de milioane de euro

Transferul uriaş care se poate face în această iarnă! Forţează aducerea jucătorului cu clauză de 700 de milioane de euro

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid l-a pierdut pe Cristiano Ronaldo, iar acum se pregăteşte pentru o altă despărţire importantă. Ziariştii englezi au anunţat că un alt star de pe Bernabeu se va despărţi de trupa blanco în această iarnă.

Isco este total nemulţumit de situaţia sa de la Real Madrid şi vrea să se transfere de urgenţă. Fotbalistul a jucat extrem de puţin în mandatul lui Solari şi l-a anunţat pe Florentino Perez că nu vrea să mai rămână la echipă atât timp cât nu este considerat un om important.

Mijlocaşul spaniol are o clauză de reziliere de 700 de milioane de euro, dar ”galacticii” ar putea primi doar 80 de milioane de euro în schimbul lui Isco, după cum scrie The Sun. Aceasta este oferta pe care Chelsea a făcut-o deja, iar Florentino Perez trebuie să decidă dacă îi va da drumul lui Isco.

Nu doar Chelsea este interesată de Isco. Pep Guardiola ar intra oricând la masa negocierilor pentru a-l aduce pe fotbalist la Manchester City.

Afla mai multe despre: iscochelseatransferpremier leaguespaniareal 

viewscnt
Articole similare