Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul verii la FCSB? Ce ofertă a făcut Gigi Becali. Prima reacţie oficială din partea clubului de care aparţine jucătorul

Transferul verii la FCSB? Ce ofertă a făcut Gigi Becali. Prima reacţie oficială din partea clubului de care aparţine jucătorul

Superliga

Comentarii

Gigi Becali vrea să facă cel mai tare transfer la FCSB, din această fereastră de mercato şi să-l ia pe Carlos Hernandez, un fundaş central cu peste 200 de meciuri în liga a doua a Spaniei. Antrenor lui Real Oviedo spune însă că nu ia în calcul despărţirea de Hernandez.

FCSB este în continuare descoperită în apărare, mai ales după plecarea lui Bogdan Planic şi Gigi Becali încearcă un transfer surprinzător. Presa din Spania a anunţat că FCSB este în negocieri foarte avansate cu Carlos Hernandez, un fundaş central de 30 de ani care joacă la Real Oviedo. Antrenorul Cuco Ziganda a fost întrebat dacă ştie ceva despre oferta de transfer pe care Gigi Becali a făcut-o pentru Carlos Hernandez.

Gigi Becali încearcă cel mai tare transfer făcut de FCSB în această perioadă. Ce spune antrenorul lui Hernandez

FCSB n-a excelat în vară pe piaţa transferurilor. Gigi Becali a mers pe mâna jucătorilor ieftini sau liber de contract. Faţă de alte perioadă, la FCSB au ajuns astfel jucători precum Alexandru Buziuc, Marius Briceag şi Sergiu Buş. Totşu, FCSB ar putea reuşi cel mai important transfer din această vară.

Presa din Spania scrie că Gigi Becali a făcut ”o ofertă ameţitoare pentru Carlos Hernandez”, însă dezvăluie cifrele afacerii. Întrebat dacă are vreo informaţie despre transferul lui Hernandez de la Oviedo la FCSB, antrenorul Cuco Ziganda spune că nu ar lua în calcul o astfel de mutare. Totuşi, recunoaşte că are foarte multe soluţii pentru postul de fundaş central

”Nu ştiu prea multe şi nici nu mă îngrijorează (n.r. eventuala plecare a lui Hernandez). Nu mă gândesc la plecarea lui Carlos, este un jucător care are ajută echipa şi o face foarte bine. Este concurenţă foarte mare în apărare, trei sau patru jucători se luptă să fie titulari şi asta ridică nivelul”, a comentat Cuco Ziganda pentru realoviedo.es.

În vârstă de 30 de ani, Carlos Hernandez este un fundaş central cu foarte multă experienţă în nivelul ligii secunde din Spania. Are nu mai puţin de 221 de apariţii în LaLiga2, unde a marcat 17 goluri. La Oviedo s-a tranferat în 2017 şi de atunci adunat 95 de apariţii, 10 goluri şi 4 assist-uri. Transferul la FCSB ar fi însă pentru Carlos Hernandez cea mai tare mutare din cariera sa.

Afla mai multe despre: carlos hernandez 

viewscnt
Articole similare