Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul visat de fanii FCSB prinde contur! Lovitura lui Gigi Becali: fotbalistul şi-a dat acordul deja

Transferul visat de fanii FCSB prinde contur! Lovitura lui Gigi Becali: fotbalistul şi-a dat acordul deja

Superliga

Comentarii

Se înmulţesc informaţiile venite din Cehia în privinţa plecării lui Florin Niţă de la Sparta Praga, în această vară, după nemulţumirile apărute între cele două tabere. FCSB şi Gigi Becali pot profita de această situaţie şi să rezolve una dintre problemele apărute neaşteptat la echipă.

  • Florin Niţă mai are contract până în vara lui 2021 cu Sparta Praga, însă a avut în acest sezon doar opt apariţii şi postura de rezervă nu-i convine.

Florin Niţă a recunoscut că-şi doreşte să vină la FCSB

Presa din Cehia admite că o despărţire a lui Florin Niţă de Sparta Praga e din ce în ce mai aproape. Conform Efotbal.cz, reprezentanţii internaţionalului român sunt nemulţumiţi de minutele pe care portarul le-a primit până acum în poarta clubului şi sunt pregătiţi să-i negocieze plecarea: “Florin Niţă, care a trecut de 30 de ani, rămâne cu o cotă bună. Reprezentanţii românului sunt nemulţumiţi de statutul său la Sparta Praga, iar în această vară probabil că va pleca din capitala Cehiei.

Pe locul patru al acestui clasament se află Matouš Trmal. Numele său a fost asociat cu un transfer la Sparta Praga în ultimele luni, iar acum valorează peste un milion de euro”, notează sursa citată. 

Cei mai valoroşi portari din Cehia:

  • Ondřej Kolář (25 de ani, Slavia Praga) - 5.5 milioane de euro
  • Florin Niţă (32 de ani, Sparta Praga) - 2 milioane de euro
  • Milan Heča (29 de ani, Sparta Praga) - 1.25 milioane de euro
  • Matouš Trmal (21 de ani, Slovácko) – 1.1 milioane de euro
  • Filip Nguyen (27 de ani, Slovan Liberec) – 950.000 de euro.

Gigi Becali poate rezolva o mare problemă la FCSB cu aducerea lui Florin Niţă

Portarul român şi-a dat deja acordul pentru revenirea la FCSB, într-un interviu acordat în februarie, iar acum decizia e la Gigi Becali, care ar putea scăpa de emoţii, cel puţin la nivelul porţii.

După plecarea lui Cristian Bălgrădean la CFR Cluj, titularul a devenit Andrei Vlad, care nu a demonstrat la vicecampioana României că poate fi un titular constant, din cauza gafelor făcute de-a lungul timpului.

Pentru FCSB, Niţă a evoluat în 117 meciuri în cele 5 sezoane petrecute la formaţia la care a crescut. El a fost adus de la Chiajna de către Laurenţiu Reghecampf. În tricoul FCSB, Niţă a cucerit de două ori titlul de campion al României, Cupa României, două Cupe ale Ligii şi Supercupa României. În 2016-2017, Florin Niţă a fost declarat cel mai bun portar al Ligii 1.

 

 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbgigi becali fcsbtransferuri fcsbtransferuriflorin nitaflorin nita fcsb 

viewscnt
Articole similare