Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferului anului în fotbalul românesc! U Craiova aduce un jucător cu peste 50 de meciuri în cupele europene. Anunţul oficial

Transferului anului în fotbalul românesc! U Craiova aduce un jucător cu peste 50 de meciuri în cupele europene. Anunţul oficial
Comentarii

În vară, la U Craiova au revenit Bogdan Vătăjelu şi Andrei Ivan, însă Victor Piţurcă nu se opreşte aici şi pregăteşte un nou transfer de senzaţie în Bănie. Gruparea olteană a confirmat interesul pentru un jucător cu peste 50 de meciuri în cupele europene.

Jucătorul pe care toată suflarea olteană şi-l doreşte la "Ştiinţa" este nimeni altul decât fostul jucător de la FCSB, Alexandru Chipciu. Jucătorul în vârstă de 30 de ani nu a jucat niciun meci în acest sezon la Anderlecht şi a pierdut şi echipa naţională, motiv pentru o revenire în Liga 1, chiar dacă va fi la U Craiova, va fi un pas în faţă pentru jucătorul născut la Brăilă. Mijlocaşul de bandă mai are contract cu Anderlecht până în 2020. 

Astfel, internaţionalul român poate semna cu orice echipă îşi doreşte din vară, dar având în vedere interesul scăzut al lui Anderlecht pentru fotbalist, el poate fi lăsat să plece chiar şi în iarnă. 

Oltenii nu s-au ferit şi au confirmat interesul pentru Chipciu: "Îl ştiu, e un jucător valoros şi cred că orice jucător valoros este bine venit în curtea noastră", a declarat Adrian Neaga, unul dintre secunzii lui Victor Piţurcă, într-o conferinţă de presă. 

  • 1 milion de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Chipciu, potrivit transfermarkt.com

Alexandru Chipciu, dorit de FCSB

Chipciu a ajuns la FCSB în 2011, care pe vremea aceea se numea Steaua. Cinci ani a petrecut Chipciu la formaţia "roş-albastră", perioadă în care a adunat şi peste 50 de meciuri în cupele europene, inclusiv prezenţe la cel mai înalt nivel, în grupele UEFA Champions League. 

Chipciu a devenit un adevărat idol pentru suporterii FCSB, câştigând nu mai puţin de şapte trofee la formaţia finanţată de Gigi Becali. În 2016 el s-a transferat la Anderlecht, iar după o perioadă relativ bună a fost împrumutat la Sparta Praga, în sezonul 2018-2019. Din păcate pentru internaţionalul român (46 de selecţii, şase goluri), gruparea din Cehia nu a mai dorit să îl păstreze pe Chipciu, care a revenit în Belgia, acolo unde însă nu a jucat deloc în noua stagiune. 

Totodată, el este dorit şi la FCSB. Chipciu poate fi împrumutat de Anderlecht la FCSB în iarnă, scrie Voetbal Belgie, care anunţă că românul nu mai are viitor în Belgia. Sursa citată scrie că vicecampioana şi belgienii de la Anderlecht discută varianta unui împrumut în ceea ce-l priveşte pe Chipciu.

Afla mai multe despre: u craiovachipciu 

viewscnt
Articole similare