Experiențe împreună.
You are here:

Transferuri BOMBĂ în NBA. Un nou "Dream Team" se naşte în Conferinţa de Vest

Transferuri BOMBĂ în NBA. Un nou "Dream Team" se naşte în Conferinţa de Vest

NBA

Pauza de campionat a adus câteva mutări extrem de suprinzătoare în cel mai spectaculos baschet de pe planetă, NBA.

Cele mai noi veşti de peste ocean vin din Los Angeles, unde Clippers a reuşit două mutări extrem de spectaculoase. După ce a dus-o pe Toronto Raptos pânăla titlul suprem, Kawhi Leonard s-a despărţit de canadieni pentru a se întoarce acasă, în Oraşul Îngerilor. În Los Angeles, Leonard a semnat un contract pe patru sezoane, urmând să încaseze în total 142 de milioane de dolari.

Clippers i-a promis lui Leonard şi o echipă de vis, iar prima piesă a puzzle-ului a fost deja dezvăluită. Trupa din Staples Center a iniţiat un schimb cu Oklahoma City Thunder pentru a-l lua pe Paul George. Clippers i-a cedat la schimb pe Danilo Gallinari, Shai Gilgeous-Alexander, dar şi câteva alegeri din draft.

Totuşi, mutarea care a făcut cea mai mare vâlvă în NBA în această vară a fost cea a lui Kevin Durant la Brooklin Nets. Durant o lasă pe Golden State Warriors după trei sezoane, în care s-a încoronat de două ori campion al NBA. Eşecul din acest sezon în faţa celor de la Toronto Raptors, dar şi numeroasele accidentări l-au făcut pe Durant să caute o nouă provocare. Superstarul a semnat un contract pe patru sezoane cu Nets, cu un salariu de 41 de milioane de dolari pe an.

În Brooklyn, Durant va fi urmat şi de Kyrie Irving, superstarul lui Boston Celtics, care a semnat de asemenea pe patru ani cu Nets, cu un salariu de 35 de milioane de dolari pe sezon.

Alte mutări realizate până  acum în NBA:

Kemba Walker  Charlotte Hornets -> Boston Celtics

Jimmy Butler   Philadelphia 76ers -> Miami Heat

D'Angelo Russell   Brooklyn Nets -> Golden State Warriors

Malcolm Brogdon   Milwaukee Bucks -> Indiana Pacers

JJ Redick    Philadelphia 76ers -> New Orleans Pelicans

Al Horford   Boston Celtics -> Philadelphia 76ers

Bojan Bogdanovic   Indiana Pacers -> Utah Jazz

DeAndre Jordan   New York Knicks -> Brooklyn Nets

viewscnt
Articole similare